Paljon tienaan kuukaudessa, miten jaetaan rahat Tommin kanssa, mihin ja miten säästetään, miten opetetaan lapsia rahan suhteen…
Kysyitte multa Instagramin puolella suoria kysymyksiä rahasta ja videolla vastaan niihin! ?

JOS TYKKÄSIT VIDEOSTA:
? Nosta peukku
? Kerro se kommenteissa
? Tilaa kanava, ei maksa mitään!
Kiitos, reagoinnit merkkaa mulle paljon ?

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
PODCAST: https://www.supla.fi/supla/3377690
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

10 Vastausta

 1. Kayden

  Voi ihanaa! Mun kaks kysymystä näemmä pääsi videolle ja olen hypistellyt pitkään, saisinko niihin vastauksia. Kiitos, kun vastasit kysymyksiini, sillä niistä oli mulle tosi suuri apu! Itsekin budjetoin rahankäyttöä ja laitan aina säästöön jonkun tietyn summan tietyin väliajoin ja jos käyteistä käytän, laitan aina tapaani juurtuneena kaikki kolikotkin säästöpurnukkaan. Niitä kolikoita voi sitten käyttää joskus "pahanpäivän varalla", jos sille on vaan tarvetta. Sama juttu tuon tavaroiden/muiden juttujen hankinnan suhteen. Harvoin heräteostoksia tulee, joskus saatan ostaa jonkun vanhentuneen meikkituotteen uudelleen, mut suosin toki halpoja merkkejä.

  En jaksanut selittää kauheasti omasta rahankäytöstäni, mutta sulta opin taas paljon uutta! Tahdon ottaa näitä itsekin kokeiluun, sillä sun ajatukset rahankäytöstä ja siitä, miten se hyödyntää tulevaisuudessa oli kyllä silmiä avaavaa. Itsellänikin kun on lapsi ja rajoitetut tulot, niin näistä oli tosi suuri apu meille! Suuret kiitokset siitä, Maria ?LU!

  Vastaa
 2. artolauri

  * Ai rahoista keskustellaan avoimesti täällä nyt. * Nyt vaan on aika tilata Arto Lauri Youtube totuudet kotiin. Sinulle, minulle, meille kaikille!

  Vastaa
 3. Sara Vilja

  Iso peukku videolle ja aiheelle ? lisäkysymys sulle: mikä on ollut sun suhtautuminen rahaan esimerkiksi nuorena, ootko saanut kotoa millaiset eväät esim just säästämis- ja sijoittamisjuttuihin, vai onko kaikki tullut opeteltua itse kun oot aloittanut työelämän ja myöhemmin yrittämisen? Onko sulla heittää vinkkejä kirjallisuudesta rahaan liittyen, esim oppaita, elämänkertoja jne.?

  Vastaa
 4. Äidin Puheenvuoro

  Kiinnostava video Maria! Tartun ehdottomasti myös tähän ja aion tehdä oman rahavideon ???

  Vastaa
 5. banskubonsku

  Olis kiva jos jatkossa sanot nuo kysymykset ääneen, kun yleensä kuuntelen videota samalla, kun lähden vaikka töihin niin nyt ei ollu hajuakaan mihin kysymykseen vastasit. ? Ja tiiän et tosi moni muu myös enemmän kuuntelee näitä kuin kattoo silmä tiukkana ?

  Vastaa
 6. jansku

  Meillä oli yhteiskuntaopissa kokonainen alue, jossa puhuttiin pelkästään rahasta ja miten kannattaisi säästää jne. Tehtiin myös kuukauden seuranta, jossa jokainen oppilas itse kirjasi oman rahakulutuksensa. Olin silloin siis 8-luokalla.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.