Tänään puhutaan aikuisuudesta. Kerron teille 10 syytä, miksi ei kannata aikuistua ollenkaan. Peter Pan -meininki on paljon hauskempaa.

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. Iida Valtala

  Aikuisuus on perseestä. Tää on ansa. Juokse kun vielä voit.
  Onha aikusuudessa myös ne hyvät puolet (ennen omia lapsia/lemmikkiä on vastuussa vaa itestään, ei tarvi selitellä menoja kelleen, voi syödä sitä avokadopastaa neljä viikkoa eikä kukaan valita), mutta muuten tää on perseestä. Joka kuun alussa kun maksaa vuokraa ja muita ni tekis mieli vaa muuttaa tynnyrii kaduvartee koska se ois halvempaa. Ja toi kipeenä olo. Aivan kamalaa. Ei oo ketää ketä lellis. On muute helveti hauskaa lähtee 38 kuumeessa lääkärii yksi koska tarvii lääkäritodistukse. Ja toi ruoka-asia. Söin kerra viikon vaa munakkaita ko en jaksanu tehä muutakaa. Samaa aikaa pelkäsi et saan viel jonku sydänkohtaukse tai jotai ko syön kanamunii nii paljo. ?

  Vastaa
 2. lusa

  ? lol apua. Kesällä pitäisi muuttaa omaan kämppään ?. Sitten täytyy tosiaan tehdä kaikki kotityöt ja palkasta ei jää niin hyviä ’touhutonneja’ kätöseen. Budjetointia joutuu harrastamaan niinkuin normaali vastuullinen ihminen tekee ?

  Vastaa
 3. Karo-kun

  Kasvisruokareseptejä? Kannattaa kurkata Chocochili ruokablogi! Suomalaisen ylläpitämä, monet resepteistä helppoja, ja raaka-aineiden mukaan voi hyvin etsiä reseptejä 😀 Sama tyyppi tehnyt nimenomaan nopeaan ja halpaan arkiruokaan perustuvan keittokirjan "Vegaanin Keittiössä", jota itse selaan suurinpiirtein raamattunani… ? Muttakun se kirja selittää miten voi ostaa sesonkiruokaa halpaan hintaan ja njäänjäänjää-
  Oma lemppariresepti on tehdä hummus (menee 2 minuuttia jos käyttää säilykeherneitä!) Ja siihen kylkeen perunaa, pastaa, riisiä, falafeleja, kasviksia sesongin mukaan tai jne. Ja bueno. Lounas 5-30 minuutissa hummuksen kylkiäisestä riippuen~ Keittokirjasta löytyvä nuudelikeitto on kans nopea ja vaarallisen herkullinen… Kulinaarinen elämys maman pikanuudeleista? KYLLÄ.

  Vastaa
 4. Alma Paczko

  Hah! Siis fun fact: mun luokanvalvoja on ehkä paras ihminen koko maan päällä.. muutin Unkariin, tapasin tääl mun lv-n, hänestä tuli mun ihan paras ystävä!!! Hän täyttää tänää 34 <3 ja se just pelkää aikuistumista, siis mun lv on niiiin ihanan sulonen, lapsellinen, kiltti ja hauska! Mä kutsun häntä mun enkeliks <3 joten tää video ois hyvä hänelle, jos vaa hän osais suomee! 🙁

  Vastaa
 5. Karita K

  Tää ei kyllä oo mielipide tai tahtoasia ? 18-25v on nuori aikuinen ja 25v aikuinen koska aivot on sillon täysin kehittyneet ? miksi kaikkea luonnollista vastaan pitää kapinoida? Myös lasten tekoa lykätty 20-25veestä 30+ ?

  Vastaa
 6. Ronin hammasharja 52

  Jos tulit katselemaan kommentteja, niin tässä sinulle ruokaa ettei tule nälkä?
  ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Vastaa
 7. Siirija Luna

  mua ärsyttää kun kaikki teinit nykyään aikuistuu liian nopeaa. Mä en halua aikuistua koskaan haluun olla lapsellinen ja lapsenmielinen ikuisesti.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.