Tänä vuonna pidän mun kanavalla vlogmasin, eli joka päivä 25.12. asti tulee uusi vlogi! Tilaa mun kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään videota. Pyrin julkaisemaan videot aina klo 15.00.

15.12 – Niin vaikea ja raskas päivä. Gibsonin vointi romahti ja poika piti lopettaa. Vaikka hän ehti asua kanssamme vain reilu kuukauden, tuli hänestä niin rakas ja tärkeä perheenjäsen. Gibson oli kiltein ja hupsuin kissa, jonka olen koskaan tavannut. Hän rakasti ihmisiä ja hyvää ruokaa. Gibson ei koskaan halunnut pahaa kenellekään ja olemme kiitollisia, että saatiin hänet asumaan meille. Gibson oli jo 9-vuotias ja vietti viimeiset eläkepäivänsä hyvässä paikassa, sellaisessa jonka hän ansaitsi. Gibson oli aito herrasmies ja rakkautta ensisilmäyksellä.

Nyt olen vapaa ja mukana tuulen
saan kulkea rajoilla ajattomuuden.
Olen kimallus tähden,
olen pilvenlento,
olen kasteisen aamun pisara hento.
En ole poissa,
vaan luoksenne saavun
mukana jokaisen nousevan aamun
ja jokaisen tummuvan illan myötä
toivotan teille hyvää yötä

16.12. Joulusiivousta ja Gibsonin muistelua.

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

10 Vastausta

 1. :)

  Onneksi gibson sai elää viimeiset kuukaudet teidän kanssa onnellisena, saaden kuitenkin maistiaisen ihanasta elämästä <3 gibson ei koskaan unohda teitä missä hän nyt sitten nyt onkaan <3

  Vastaa
 2. eerika ii

  Meidän kissalla oli munuaisen kanssa ongelmia pari vuotiaana. Meinattiin ettei hän selvisi, mutta olen onnellinen että hän on edelleen täällä.

  Vastaa
 3. LOL NUKKE ENNU P

  En haluu että meijän kissa kuolee onneksi ei oo mitään sairauksia jne. ❤️

  Vastaa
 4. Minea Jenny

  Mun 8v. kissal oli samat oireet ja sille todettiin syöpä, ja se oli levinnyt jo pitkälle nii oli paras vaihtoehto lopettaa se…??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.