Tänä vuonna pidän mun kanavalla vlogmasin, eli joka päivä 25.12. asti tulee uusi vlogi! Tilaa mun kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään videota. Pyrin julkaisemaan videot aina klo 15.00.

19.12 – Mun syntymäpäivälahja saapui, ihanaa! Käyn myös vaihtamassa Gibsonin ruuan Ludwigille sopivaan ja kerron teille mun huonosta muistista. Illalla viedään Ludwig hoitoon mun isovanhemmille, sillä ollaan itse noin viikko pois kotoa.

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

8 Vastausta

 1. my pullip doll

  Yritetään saada julialle 60k ennen uutta vuotta!!ps.kiva video jatka samaan malliin❤

  Vastaa
 2. Jutta N

  Stressi vaikuttaa aika paljon asioiden muistamisen kanssa. Mistä muuten tilasit noi tombown kynät?

  Vastaa
 3. KaniVaraani

  NYt sitä suspiriikkiä pohjaan et paukkuu se 60k, ite subasin kaikilla alteillakin 😀 lempi logautukset

  Vastaa
 4. Katariina Kuronen

  Jos sulla on ollu stressiä tai oot nukkunu huonosti niin ne vaikuttaa muistiin? Toivottavasti jouluna saat rentoutua❤?

  Vastaa
 5. sur sockrade

  yhellä videotta pohdit jaksaako ihmiset kattoo näitä sun vlogmaseja vaikka mitää jännää ei tapahdu. oot ainoo kenen vlogmaseja/joulukalenteria oon kattonu jokasen päivän, vaikka näissä nyt ei mitää ihmeellistä tapahdukaan ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.