Päivän videossa kerron teille noin 20 asiaa jotka teen AINA (haha en laskenut noita päivän mittaan). Mulla on tiettyjä tapoja ja rutiineja joita noudatan välillä jopa tiedostamatta. Oliko teillä jotain samoja juttuja kun mulla?

PODCAST: www.lindaekroth.com/podcast
IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

 1. OneTinyLight

  Mä nukun aina kauempana ovesta ja mies lähempänä ovea, eikä siis mitenkään suunnitellusti. Mut oon lukenut jostain että alitajuntaisesti mentäis näin et sit jos yöllä tapahtuisi jotain ni miehen ois helpompi suojella mua?

  Vastaa
 2. Sini Mustonen

  Oisko sulla vinkata mitään hyviä ruotsinkielisiä podcasteja? Paria vinkkasit tossa videossa kyl. Kaipaisin hieman kuunneltavaa, jos vaikka saisi kielitaitoa vähän harjaannutettua 🙂

  Vastaa
 3. Meeva

  Mäkin sammutan kaikki turhat valot (oon jopa vähän neuroottinen siinä) ja sotken aina vaatteet (ja siks en syö päivävaatteissa). Mut en pysty nukkua puhelin lähellä koska pelkään sitä säteilyä mikä siitä tulee ?

  Vastaa
 4. kpop fan

  4:58 teit sydämmen sun oikeella kädellä❤️?Ja mä yleensä ku mä herään ni mä vaa kuuntelen musiikkia ja meen varmaa kahen tunnin päästä alas ?

  Vastaa
 5. henrikin poika

  Oon kans tosi tarkka valon kanssa koska mul on migreeni, nii jos on vaikka just liian kirkkaat valot nii alkaa aina päänsärky

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.