Tänä vuonna pidän mun kanavalla vlogmasin, eli joka päivä 25.12. asti tulee uusi vlogi! Tilaa mun kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään videota. Pyrin julkaisemaan videot aina klo 15.00.

21.12 – Höpöttelyä joululahjoista, joulukuusesta, kuulumisia ja kaikkea muuta.

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

10 Vastausta

 1. Aliisa Kuitunen

  Mäkin kun menen jouluks aina äidillä käymään, niin kuusi kaadetaan omasta pihasta. Maalla kun talo on ja tonttiakin löytyy, niin helppohan se sieltä on napsaista ;D Eipähän tule turhaa autolla ajeluakaan kuusen takia.

  Vastaa
 2. Veera

  Meillä on pieni muovikuusi koska kämppä on pieni ja sit jos halutaan eroon niin myydään vaan eteenpäin. Uskon että muovikuusi kestää kauan jos sen säilyttää hyvin, eikä jossain ison tavarakasan pohjalla rutussa.

  Vastaa
 3. artolauri

  * Julia pohdipa tovi. Miksi ydinrikolliset saa tuhota Suomeamme estelemättä?  * Aivan oikein! Arto Lauri Youtube laitetaan sinulle ja kavereillesikin tilaukseen.

  Vastaa
 4. ann

  itse olen myös ostanut vain ns. tarpeellisia lahjoja. siskojen kanssa sovittiin ettei osteta mitään lahjoja, kun kaikilla pienempi budjetti ja kukaan ei toivo mitään pienempää lahjaksi, joten sovittiin vain ettei osteta mitään. sitten ostin vain haluttuja ja varmoja lahjoja muille, turhaa stressiä ottaa niistäkään, eiköhän se oo se ajatus ja lähimmäisten kanssa ajan vietto se tärkein 🙂 olen kyllä tyytyväinen että omien ekologisempien aatteiden pohjalta olen saanut äitiä hieman käännytettyä myös siihen suuntaan enemmän. kiva aina huomata kun tulee käymään kotona

  Vastaa
 5. Katariina Kuronen

  Joululahjojen ostaminen on kyllä joskus tosi vaikeeta, jos ei oikeesti tiedä mitä toinen tartteis! Ja kun tuntuu että sitä materiaa on monilla jo ihan liikaakin kaikkea mahollista! Aineettomat joululahjat on kyllä parhaita 🙂

  Vastaa
 6. slipknot20000000

  en ota lahjoista mitään stressiä, kyselen läheisiltä mitä he haluavat ja jos eivät osaa sanoa ja en keksi mitään mikä menisi varmasti käyttöön en osta mitään. simple as that 😀 tällä tavalla tulee myös kulutettua paljon vähemmän kun ei ostele tavan vuoksi lahjoja tai "koska pitää ostaa kaikille lahjat"!

  Vastaa
 7. Välisuon Prinsessa

  Meidän muovikuusi on kestänyt jo 13 joulua ja ainakin toistaiseksi on ihan hyvin pysynyt kunnossa vaikka joskus kissatkin sen kaataneet, kun yrittivät ekoina vuosina varastaa palloja ja nauhoja kuusesta ?

  Vastaa
 8. Miffas

  Toi muovi- vs. normikuusi -juttu on mielenkiintonen! Oma muovikuusi on nyt palvellut 10 vuotta, täytyy toivoa, että se kestää vielä kymmenen lisää 🙂 Vielä ei ainakaan neulaset varise, saa nähä alkaako kulumisen jälkiä näkyä jossain vaiheessa…

  Vastaa
 9. Mestari Ilotulite

  Liha pewkele nahkakengät ja takit koiran kielestä valmistettua vessapaperia pewgele

  Vastaa
 10. Maria Sofia

  Meil oli edellises kodis mummult saatu tekokuusi, ni se pudotti niit "neulasii" enemmä ku oikee kuusi.. 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.