Tässä oli tämän vuoden vlogmas, kiitos kun olit mukana ja toivottavasti tykkäsit videoista. Musta oli kiva kuvata ja editoida näitä, ja ennen kaikkea jutella kommenteissa teidän kanssanne. Tähän vlogmasiin mahtui paljon: Saksan matka, Gibsonin kuolema, siivousta, tylsyyttä, Harry Potteria, Lahden reissuja ja jouluaatto yhdessä läheisten kanssa.

Tämä oli vuoden 2018 viimeinen video mun kanavalla, mutta palataan taas asiaan ensi vuoden puolella. Jos sulla on toiveita siitä, mitä haluaisit nähdä mun kanavalla tulevaisuudessa jätä kommenttia tai laita vaikka Instagramissa direct-viestiä @juliahonen. Hyvää ja rauhallista uutta vuotta kaikille.

Rakkaudella, Julia.

24.12 – Jouluaatto on täällä! Perinteitä noudattaen lähdetään aamusta ajamaan Aimo-Ukin luokse, jossa syödään jouluruokaa ja nautitaan rauhassa päivästä. Siitä sitten tätini luokse glögille ja kotiin lahjoja avaamaan. Kotoa matkustan Lahteen Akun luokse, jossa syön vielä jouluruokaa ja vietämme iltaa yhdessä.

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

10 Vastausta

 1. minna botterhotter

  Otsikos on virhe mut oon kattonu kaikki sun vlogmasit ja on ollu tosi ihanaa ku lempparitubettajalt tulee joka päivä video ja harmi ku nää loppuu mut joo ens vuon sit taas näkee lisää videoit???

  Vastaa
 2. Kaisa Fellman

  On ollu ihanaa seurailla sun arkea vlogien muodossa ?? ois mahtavaa nähä ens vuonna sulta lisää treeni/venyttely videoita!

  Vastaa
 3. ThePaahtovanukas

  Tällasii arkivlogeja ois mun mielestä ihanaa nähä useemminki! Samaten zero waste -, vegaani ja muoti/sisustusjutut kiinnostaa?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.