Tänä vuonna pidän mun kanavalla vlogmasin, eli joka päivä 25.12. asti tulee uusi vlogi! Tilaa mun kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään videota. Pyrin julkaisemaan videot aina klo 15.00.

3.12 – Maanantaisin käyn yleensä kaupassa tekemässä viikon ruokaostokset ja tämä maanantai ei ollut poikkeus! Esittelen teille miltä näyttää mun ’’Zero Waste’’ ostokset ja pohdin millä perusteella mitäkin ostan.

Kestohedelmäpussit: https://www.ekoarki.fi

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

10 Vastausta

 1. nelli

  Hyvinhän voi myös ihan vaan omenaan laittaa sen tarran ja ne sellasenaan kauppahihnalle ? Menee ihan samanlail ku baananiitkin ilman mitää pussia! Vaikka ostaiski useamman. Mut super kiva ku puhut zero wastesta, ittee kiinnostaa kaikki tälläset ekoilujutut! ?

  Vastaa
 2. Sara Kekkonen

  Mitä kissan hiekkaa käytät? 🙂 Toki pelletit on paljon ekologisempi vaihtoehto, mutta sit ite tietyllä tavalla tykkään enemmän siitä perus paakkuuntuvasta betoniitti (vaimikälie) pohjaisesta. ? pohdiskelen tässä mitä rupeaisin kisulla käyttämään.. ?

  Vastaa
 3. bored _

  Zooplussalta kannattaa tilata ruuat! Hyviä on applaws, schesir, cosma thai jotka on hyvin samanlaisia kun toi almo nature 🙂 ja sieltä tulee myös halvemmaksi tilata!

  Vastaa
 4. Lotta Leppäaho

  Tilaa kisun ruokia zooplussalta, saa halvemmalla ja isompia määriä helposti 🙂

  Vastaa
 5. Henni Rinne

  mä tilaan peten koiratarvikkeesta kisunruuat, mitä enemmän sieltä kerralla tilaa sitä halvemmaksi tulee 🙂

  Vastaa
 6. Sanni Antinniemi

  Jos ei ole vegaani niin makkaraa, lihaa ja leikkeleitä kannattaa ostaa lihatiskiltä jolloin liha pakataan paperiin joka on vielä helpompi kierrättää?

  Vastaa
 7. Eveliina N

  En tiedä ootko huomannut mutta noita samoja mustapapupihvejä on myös pahvilaatikossa pakasteessa?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.