30 helppoa arkista tapaa olla ekologinen, vinkkejä aloittamiseen ja ekologisen elämäntavan ylläpitämiseen. Pohdintoja, miksi kaikki eivät halua puhua aiheesta tai miksi ekologisuus tai ekologinen elämäntapa koetaan hankalana. Millainen ilmapiiri auttaisi ekologisuuden omaksumista useamman arkeen?

JOS TYKKÄSIT VIDEOSTA:
? Nosta peukku
? Kerro se kommenteissa
? Tilaa kanava, ei maksa mitään!

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
PODCAST: https://www.supla.fi/supla/3360508
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

Kanava kertoo nuoren naisen matkasta kohti unelmia yrittäjyyden, opintojen, äitiyden ja itsensä kehittämisen keskellä.

FAQ:
– Maria 1990, Tommi 1989, Isla 2015, Tomas 2017
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Esikoiskirja ”Ruutuvapaata” huhtikuussa 2019/Otava
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

10 Vastausta

 1. Maisu ja Limppa

  Ainakin meidän lähikaupassa on tullut ostoskärryt, joissa on älynäyttö ja valmiit reseptit

  Vastaa
 2. Eläinten Puolesta

  Tärkeä aihe. Mulla on aina eteisessä laukku, jonka nappaan matkaan AINA kun menneen jonnekin muualle, ku koirien kanssa ulos. Laukussa on kaksi kestokassia, kolme kesto hevipussia, mun juomapullo ja kahvikuppi. Ei tarvii ostaa juomista muovipullossa, eikä kahvia/teetä muovitetussa pahvimukissa ja muovikasseja ei tarvii ostaa/ottaa.

  Vastaa
 3. Mii

  Voi olla tyhmä kysymys, mutta kuluttaako kahvinkeitin sähköä jos pistoke on seinässä, mutta sitä ei käytetä? En ole itse koskaan ajatellu että veis.

  Vastaa
 4. moi moi

  Oon kiitollinen mun vanhemmille, koska ne on opettanut mulle ja mun sisaruksille aika ekologiset elämäntavat. Meillä on aina kierrätetty kaikki tosi tarkasti, käytetty kestokasseja, säästetty sähköä, ostettu ekologisia pesuaineita, syöty kasvispainotteisesti jne… varmaan lapsena opittuja tapoja on helpompi jatkaa läpi elämän:) On tosin meilläkin vielä paljon parannettavaa mm. autoja on ihan liikaa… Tosi kiva video tärkeästä aiheesta!❤️

  Vastaa
 5. Anna Lehtomäki

  Puhuit tosi viisaasti tossa alussa? Me kierrätetään kaikkee paitsi biojätettä. Vanhat hyvät vaatteet viedään muiden käyttöön hopelle?? Muoviakin kierrätetään enkä enää pysty miettii sillein et laittaisin muovia normi roskikseen?

  Vastaa
 6. heinähattu

  Hyvä ja tärkeä aihe !
  Itse lisäisin yhtenä kivana vinkkinä, että joka päivä ulkona ollessasi nosta yksi roska maasta roskikseen. Pieni teko, mutta suuri vaikutus ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.