Tänä vuonna pidän mun kanavalla vlogmasin, eli joka päivä 25.12. asti tulee uusi vlogi! Tilaa mun kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään videota. Pyrin julkaisemaan videot aina klo 15.00.

7.12 – Paluu Lahdesta kotiin.

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

10 Vastausta

 1. Kaura Marsu

  Kyllä se Gibson varmaan sitä mukaa kun paremmin ja paremmin kotiutuu, alkaa tuntea epämukavaksi pissiä randomisti muualle kotiin kuin hiekkalaatikolle, tsemppiä… 😀 Kissanpissa on niin kauhee haju. Tää on kyllä supertunnelmallista kun joulukalenterina kuvaat vlogin joka päivältä ja samalta päivältä kuin mikä oikeasti on. 🙂

  Vastaa
 2. Hanna Ojala

  Must tuntuu et sun kannattais alottaa harrastamaan jotain käsityötä (niitäkin on monia sukankutomisen lisäksi) kannattaa kokeilla monia kiinnostavia asioita jos joku/jotkut sitten iskis. Mut suosittelen ehdottomasti alottamaan jonkun harrastuksen.

  Vastaa
 3. KaniVaraani

  Oispa itellä vastaava ongelma, tuntuu ettei aika riitä päivässä tekeen kaikkea :–D

  Vastaa
 4. Miisa Korvenaho

  Mites joku vapaaehtoistyö? Esim. SPR tai joku muu vastaava järjestö ? SPR:llä on sellaista ystävätoimintaa, että voit ilmoittautua jonkun vanhuksen juttuseuraksi aina välillä jne. Sellaset jutut voi olla tosi merkityksellisiä! ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.