Tänä vuonna pidän mun kanavalla vlogmasin, eli joka päivä 25.12. asti tulee uusi vlogi! Tilaa mun kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään videota. Pyrin julkaisemaan videot aina klo 15.00.

8.12 – Mulla oli todella huono päivä tänään. Ei se mitään, huominen menee jo paremmin!

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

10 Vastausta

 1. Tiina Rintala

  Ootteko kokeillu Feliway-haihdutinta? Tai sitä samannimistä suihketta. Ei oo omakohtasta kokemusta mut kuullu et joillakin auttanu just pissaongelmiin. Toivottavasti löytyis joku apu, että pissailu loppuis ? ja sun videot on parasta katottavaa ? Tsemppiä!

  Vastaa
 2. Karoliina Rauhio-Pokka

  Onhan Gibson tutkittu? Pissailu voi nimittäin johtua myös terveydellisistä ongelmista. Toisekseen kissalla on todella herkkä hajuaisti. Kissa pissaa mielellään sellaiseen paikkaan, jossa pissa tuoksuu. Vaikka lattian pesisi, kissa kyllä haistaa virtsan hajun.

  Vastaa
 3. Tuire Aaltonen

  Moikka! Meillä kolme kissaa ja yks näistä pissasi vääriin paikkoihin alussa (kaveri tullut meille löytöeläin talosta) ja me ostettiin tämä apteekista. Se ei vältämättä tehoa kaikille mut suosittelen kokeilemaan! https://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/318678&Locale=fi_FI

  Vastaa
 4. Saija Elina

  Onko Gibson leikattu? Voi myös merkkailla paikkoja kun uudet hajut jne? tuli vaan mieleen. Uskon et se siitä oppii kyllä laatikolle?

  Vastaa
 5. kurjen kanerva

  Oiskohan kissa stressaantunu siitä, että olitte poissa ja sen takia sisäsiisteys ottanu takapakkia

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.