Tänä vuonna pidän mun kanavalla vlogmasin, eli joka päivä 25.12. asti tulee uusi vlogi! Tilaa mun kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään videota. Pyrin julkaisemaan videot aina klo 15.00.

9.12 – Juhlitaan perheen kanssa mun syntymäpäiviä etukäteen, käydään ravintolassa syömässä ja nautitaan iskän tekemiä lettuja. Kotona pyykkään, siivoan kissojen sotkuja ja kerron mitä sain tänä vuonaa synttärilahjaksi!

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Videota ei ole sponsoroitu mitenkään.

10 Vastausta

 1. KaniVaraani

  Edelliset videot ollut sika mielenkiintosia, älä underminee ittees! Ei oo ainoo joka haluais päästä ottaa slaissii tosta kanasta, näyttää sika hyvältä 😀

  Vastaa
 2. Kaura Marsu

  Aleksanterihan on ymmätänyt olennaisen! 😀 Musta tuntuu, että sun kyllä pitäis vielä saada yks sellainen tussi joululahjaksi, koska sitten sulla ois sata!

  Vastaa
 3. Fanni Lönnroth

  Mun oma kissa tekee samaa, ain ku huomaa mun olevan vihainen se pakenee vessaa???

  Vastaa
 4. Huppis

  Hei mistä ne tombowin kynät on? ite haluisin kans ne mut en tiiä mistä tilaisin ne?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.