Hauskaa kuvata välillä ulkona! (Video on piti tulla torstaina, mutta latauksessa oli ISOJA ONGELMIA, siks se on julki ’vasta’ nyt! )

Seuraa mua ja (Aleksanteria)!!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/
https://www.instagram.com/aleksanthulk/

Snapchat:
@jujuuli
@akuhulkko

Blogi: http://www.juliaahonen.com
Toinen kanava: https://www.youtube.com/user/ilonajuliaa

Musiikki: Aleksanteri Hulkko

https://www.instagram.com/aleksanthulk/

Mitä mulla oli päällä:
Pipo: Forever 21
Takki: Mango
Huivi: Zara
Housut: Forever 21
Kengät: Nike
Lapaset: Monki

Video ei ollut mitenkään sponsoroitu.

10 Vastausta

 1. Aliisa Kuitunen

  Ilonajulia kanavaa verrattuna tää kanava on paljon mielenkiintosempi ja viihdyttävämpi. Oot niin miellyttävä persoona ja se pääsee näin enemmän esiin. Ihana kuulla vaan sun ajatuksia ja nähä vaan sun elämää sun ittes näkösissä videoissa. Oli hyvä päätös, että päätitte tehä omat kanavat, selkeesti tekee teille hyvää 🙂

  Vastaa
 2. V Dawn

  sun poikaystävä on viisas. sillä vois olla yksinki paljon sanottavaa, jos alkais vloggaa 🙂 mielellää kattelis ihmistä, joka puhuis asiaa ja jolla ois mielipiteitä ym.

  Vastaa
 3. i m

  tai sitten se ku jotkut tekee fanikäyttäjän (jollekkin sellaselle joka tykkää yleensä kaikista kuvista) vaan että sais sen "julkkiksen" tykkäyksiä!

  Vastaa
 4. Teekissamyy

  Tää oli kiva! Iloista ja pirteää valitusta (mitä oli hauska kuunnella ja itse kaipaan aina kaiken somehötön joukosta jonkilaista asiaa (ehkä olen vaan vanha). Tämä vastasi siihen. Itse en ole kauhean kauaa tehnyt tai edes katsonut Youtube -videoita ja siksi on erittäin mielenkiintoista nähdä, että ai noinkin voi tehdä ja noin ja noin (en matkiakseni vaan huomatakseni yhä uudestaan, että kaikenlaista voi kokeilla ja ei ole vain yhtä tai edes muutamaa oikeaa tapaa). Terveisiä ja jaksamisia sinne päin Uudesta-Seelannista! 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.