Moikka, toivottavasti tykkäsitte videosta! Tän päivän my day on tosi pelkistetty ja arkinen. Aina mun päivät tai jopa viikot ei ole niin hauskoja, ja mulla on vaikea olla jatkuvasti energinen ja positiivinen. Tässä päivässä huomaa mun mielestä aika hyvin sen millainen olen ollut työuupumuksen takia nyt. Toivon että jos te ootte klikannut tähän videoon sen toivossa että näette energisen, iloisen ja positiivisen Lindan, niin tää video ei ole sellainen ja voitte mielummin katsoa nyt jonkun mun vanhoista videoista joka on sellainen. Mun piti julkasta tää video jo aamulla, mutta mua ahdisti se että haluanko olla näin alakuloinen ja negatiivinen mun kanavalla. Toisaalta mulle on tärkeintä se että oon teille aina rehellinen, ja viimeinen asia mitä haluan tehdä on maalata kiiltokuvaa mun kanavalle siitä että mulla on kaikki hyvin kun ei oikeasti ole. Musta tuntuu myös että mulla on niin hyvä yhteys teihin, että mä uskallan puhua mun asioista, koska tiedän että olette ymmärtäväisiä ja moni teistä kokee samoja asioita kun mä. Musta on mahtavaa että mä voin saada vertaistukea sekä vinkkejä teiltä, kun vastavuoroisesti mä voin antaa sitä myös teille tietyissä asioissa. Toivottavasti just sulla on tänään kiva sunnuntai, ja lepäät uutta viikkoa varten. Yritetään molemmat tänään vaan nauttia rauhasta ja unohtaa kaikki stressi edes hetkeksi ❤️

Muistakaa painaa peukkua ja jos ette vielä seuraa mun kanavaa niin olisin SUPER kiitollinen jos alkaisitte. Ihan kohta 30k tilaajaa!! Miten sitä pitäisi juhlistaa?

Oletteko te kokeneet samanlaisia tuntemuksia työn/harrastuksen/koulun yms kanssa?

BLOGIPOSTAUS JONKA VOI KUUNNELLA:
http://www.lindaekroth.com/single-post/2018/02/08/BLEISERIPELKO-SELÄTETTY

VAATTEET VIDEOLLA:
CHIQUELLEN TOIMITUS 1-2 PÄIVÄÄ DHL. (Vaatteet on saatuja)

Musta paita helmillä: https://www.chiquelle.fi/uutuudet/pearls-in-line-knit-black-new
Beige pitkähihanen: https://www.chiquelle.fi/uutuudet/smooth-cut-knit-top-coldbeige
Harmaa super pehmeä neule: https://www.chiquelle.fi/uutuudet/nothing-but-loose-soft-sweater-grey
Hame: https://www.chiquelle.fi/uutuudet/gorgeous-patent-faux-leather-skirt-black
Pitsi paita: https://www.chiquelle.fi/uutuudet/charm-layering-lace-top-1
Bleiseri: https://www.chiquelle.fi/uutuudet/go-girl-blazer-navy

MUISTAKAA KUUNNELLA MEIDÄN PODCASTEJA:

Junkyardiin on voimassa -15 % alekoodi vielä pari päivää joten jos haluat hyödyntää sitä niin saatte yli 50€ ostoksista koodilla ”LINDA15”alennuksen. Ei koske aletuotteita tai muita diilejä.
Junkyard.fi: http://tracking.junkyard.com/SH4Uo

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Linda Ekroth

  Moikka, toivottavasti tykkäsitte videosta! Tän päivän my day on tosi pelkistetty ja arkinen. Aina mun päivät tai jopa viikot ei ole niin hauskoja, ja mulla on vaikea olla jatkuvasti energinen ja positiivinen. Tässä päivässä huomaa mun mielestä aika hyvin sen millainen olen ollut työuupumuksen takia nyt. Toivon että jos te ootte klikannut tähän videoon sen toivossa että näette energisen, iloisen ja positiivisen Lindan, niin tää video ei ole sellainen ja voitte mielummin katsoa nyt jonkun mun vanhoista videoista joka on sellainen. Mun piti julkasta tää video jo aamulla, mutta mua ahdisti se että haluanko olla näin alakuloinen ja negatiivinen mun kanavalla. Toisaalta mulle on tärkeintä se että oon teille aina rehellinen, ja viimeinen asia mitä haluan tehdä on maalata kiiltokuvaa mun kanavalle siitä että mulla on kaikki hyvin kun ei oikeasti ole. Musta tuntuu myös että mulla on niin hyvä yhteys teihin, että mä uskallan puhua mun asioista, koska tiedän että olette ymmärtäväisiä ja moni teistä kokee samoja asioita kun mä. Musta on mahtavaa että mä voin saada vertaistukea sekä vinkkejä teiltä, kun vastavuoroisesti mä voin antaa sitä myös teille tietyissä asioissa. Toivottavasti just sulla on tänään kiva sunnuntai, ja lepäät uutta viikkoa varten. Yritetään molemmat tänään vaan nauttia rauhasta ja unohtaa kaikki stressi edes hetkeksi ❤️

  Vastaa
 2. julia sahrami

  Ihanan rehellinen video<3 iteki joskus painiskellu saman asian kanssa etten oo osannu pitää vapaapäiviä opiskelusta ja jopa lyhytki arki-illan lepohetki on tuntunu siltä et siihen pitäis lisätä j jotain rakentavaa tekemistä. Ite oon sit vaa oppinu huomaamaan et arki ja elämä on oikeesti paljon kivempaa jos ottaa viikonlopun rennommin ja pitää joka viikko yhen sellasen vapaapäivän jollon ei tee yhtään mitäään opintoihin tai töihin liittyvää. Sit pygee tekee duunitki arkena tehokkaammin ku antaa aivojen levätä. Ehkä sunkin pitää aluks vaa pakottaa ittes pitää yks täys vapaapäivä viikossa ja pistää työhommille joku kellonaika illalla jollon on pakko pistää kone ja hommat pois. Vaik ymmärrän tietty et someduuni on vähän sellasta kaikkialla läsnäolevaa ja pyörii mielessä ihan vaa someaki selaillessa! Hurjana tsemiä<3

  Vastaa
 3. Iltsukka1

  Sulle tekis hyvää joku vapaa viikonloppu ilman työjuttuja kokonaan. Maanantaina aloittaisit sit rennompana työt. Vaikka kolme päivää, jolloin vaan tekisit jotain aivan muuta mukavaa. Vaikka kylpyläreissu ystävien/poikaystävän kanssa. Tsemppiä!

  Vastaa
 4. Pauliina Lehtiluoma

  kalenteri käyttöön ja sinne merkkaat eri värein ne tunnit kun teet töitä! ja tapaamiset eri värillä! ja ne mitä jää tyhäksi niin käytä vaikka parisuhteen hoitamiseen!:))

  Vastaa
 5. Seidisadie

  Linda, mun mielestä on ihan mahtavaa, että teet aitoja ja rehellisiä videoita, näihin pystyy niin samaistumaan, kiitos että jaat näitä!<3 Olen kokenut samaa, ja sellaisina hetkinä on todella vaikea ottaa niitä lepotaukoja, koska tuntuu, että päivässä ei riitä tunnit. Mutta niin kuin muut ovat jo kommentoineet niin uskon myös siihen, että aikataulujen tekeminen helpottaa<3 Itse laitan välillä to do -listoilleni kohdan: Lepo, jolloin mun on ikään kuin pakko ottaa se lepohetki ja sillon saan itse päättää mitä teen. Usein luen kirjaa tai otan vaikka päikkärit. Ja se ei ole helppoa, kun on niin kiva työ mitä tehdä, mutta se on mahdollista! Oot super!

  Vastaa
 6. Pinja •

  Hyvä video, ja mahtavaa et kerrot suoraan asioista! Itellä auttanut rentoutumiseen ainakin headspace meditaatio sovellus! Suosittelen 🙂 Saa ainakin mut rauhottumaan "ylikierroksilta", ja on esim helpompi nukahtaa! Varmaan myös vois esim auttaa jos pistäisit tiukan rajan siihen että esim sunnuntaisin ei saa tehdä töitä tms! Tsemppiä, kyllä tääkin asia selviää vielä! 🙂 Pidä ittes silti aina edelle! Ei aina tarvii parantua ja saada kauheesti aikaa, ja ei seuraajatkaan niin nopeasti katoa!

  Vastaa
 7. Heidi Malinen

  Sun on pakko pystyä jatkossa erottamaan vapaa-aika ja työaika. Katsojat pysyy ja yhteistöitä tulee ja menee mutta niin menee myös kohta koko sun oma elämä murehtimiseen ja ahdistukseen:/ ootko harkinnut, että kävisit keskustelemassa jollekkin ammatti ihmiselle nuista tuntemuksista? oot huippu ja tää video oli miusta yhtä energisen ilonen kun sun muutkin?! Tsemppii jatkoon!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.