Mietin pitkään, että julkaisenko tätä videota, koska olin vaan jotenkin niin poissaoleva videossa. Haluan kuitenkin näyttää teille muutakin kuin siloteltua sisältöä, jossa aina menee lujaa ja on kivaa.

Jokaisessa päivässä on jotain hyvää ja nautitaan niistä hetkistä!

Seuraa somessa: @jasminsofi
•Instagram: https://www.instagram.com/jasminsofi/
•Snapchat: https://www.snapchat.com/add/jasminsofi

Kommentoi ”KOIRA” jos haluisit jonain päivänä oman koiran / sulla on jo oma koira ❤️

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Marianne Mäkinen

  Tiiän mistä puhut..
  Kiva kuunella sun pohdiskeluja koska moni kamppailee noitten kanssa.
  Iän myötä (ja piinaavan itsetutkinnon jälkeen) alkas oppimaan "hyväksymään" että pystyy vaan antamaan niitä pieniä asioita toiselle..
  Omien voima varojen suhteen pitäisi auttaa vaikka se vaikeeta onkin.Kun haluisi auttaa enemmän..
  Ja monelle noi pienet asiat ei ole itsestään selvyyksiä ja jättää tekemättä..Sinä teet sentään jotakin ja se on toiselle iso juttu joka on toai hieno juttu.

  Vastaa
 2. inanen

  Erittäin rohkeaa jakaa haavoittuvaista puolta itsestä julkisuuteen. Tää video kosketti ❤️

  Vastaa
 3. zaczac

  tiedostan niin mistä puhut. itellä myös syylisyys siitä, ettei oo tarpeeksi äitin ja isän elämässä mukana, nytkun asuu omillaan ja vieläpä kaukana lapsuudenkodista. Mutta kyllä sun äiti sen tietää, pitää olla myös oma elämä. ihana että teet kuitenkin sun äitin onnellisuuden eteen paljon. Nään itekki vierestä, ku oman äitin uupumus painaa. Ennen olin finnkinolla töissä, niin vein pari krt kk ilmasiks äitiä elokuviin ja just ostin aina herkut ja annoin hänen valita. Voi sitä onnen määrää ku sai takasin palkaksi sen hymyn. Tsemiä, yritä ymmärtää että sun teot merkkaa mielettömästi ja älä syyllistä itseäs noista asioista. äitit on maailman suola ❤️️

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.