SEURAA MUA:
Instagram: http://instagram.com/iinakatariina
Facebook: https://www.facebook.com/iinakatariinah
Twitter: https://twitter.com/iinakatariinah
Snapchat: iinakatariinah

OTA YHTEYTTÄ:
Sähköposti: [email protected]

POSTI ON SULJETTU!

10 Vastausta

 1. DilEmma Artist

  "Kommentoikaa tonne alas". XD Anteeksi, en voinut kuin nauraa! Mutta muuten: tsemppiä!

  Vastaa
 2. Iida Hietala

  Tee lisää näitä, kauheen mielenkiintosta kuulla "totuus" synnyttämisestä ja muusta

  Vastaa
 3. ManguierM

  lisää tätä. mistä sitä oikeesti saisi realistista tietoa kuin jonkun toisen kokemuksista! Tuntuu että somet on täynnä vaan sitä ihanaa perheyttä, itseä kiinnostaa juuri se äidin toipuminen ja fiilikset. tsemp ja jee!

  Vastaa
 4. Tetris Whiphunter

  Niille, jotka sanoo, ettei tällaisten tarinoiden jälkeen tahdo itse hankkia lapsia: jokainen synnytys on erilainen. Hienoa että Iina kertoo omastaan, mutta se ei mitenkään kerro kaikista muista. Varmaan "isompana" jokainen tämän ymmärtääkin, ettei kannata vetää yleisiä johtopäätöksiä. Kumminkin: nainen on kehittynyt nimenomaan lapsien hankintaa silmällä pitäen, fysiikkamme on sillai suunniteltu. Luonto kyllä hoitaa normaalitilanteet ja ensiluokkainen terveydenhoito sitten ne loput, no worries!

  Vastaa
 5. The Realm of Maria

  Ihanan rehellinen video 🙂 Muistan, että ajattelin ekat puol vuotta synnytyksen jälkeen etten ehkä kestä toista synnytystä ja palautumista. Palautuminen kesti noin vuoden kokonaisuudessaan ja nyt 2 v myöhemmin aika on kullannut muistot ja vauvakuume on palannut… :'D

  Vastaa
 6. --

  Kyllä pitäs synnytyksessä olla pätevä kätilö joka neuvoo ponnistamaan oikein koska siitä alapäästä voi syntyä vielä vaikka 5 tai 15 lasta. Ei oo neuvottu sua oikein niin valitusta vaan sairaalalle.

  Toinen juttu on se 2 kk päästä oleva tarkistus. Siellä ois pitäny puuttuu tuohon se kuseminen sattuu tai et vielä kuukausien päästä sattuu ulostepökäleet. Ja ei sen alapään kuulu näyttää erilaiselta.

  Itse oon synnyttänyt ja ihan normaalilta ja tavalliselta näyttää. Uskalsin 10 pv synnytyksestä kattoo. Toinen kerta oli ehkä puol vuotta sitte ku lapsi oli 5 ja edelleen normaali.

  Ihmeellistä synnytysavustusta kätilöltä kun tommonen jää. Toivottavasti nyt on parempi ja kaikki ok.

  Ai niin ja se vatsalöllökkä kyllä kiinteytyy ajan kanssa. Mullakin oli ja noin 2 vuoden päästä töysin kiintee ja ok. Ja arvet vaaleni 2-3 vuodessa kans.

  Nyt mietin et uskallanko yrittää toista lasta jos mulleki nyt tulee joku alapää tai peräpukama ongelma…
  Apua

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.