Tässä videossa jaan 15 + 1 asiaa jotka on mun mielestä ärsyttäviä tai epäkohteliaita matkustaessa. Ootko sä samaa mieltä mun kaa joistain näistä?
?

OSTA MUN PRESETTEJÄ/KUVA FILTTEREITÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Linda Ekroth

  Voi ei unohdin sanoa vielä sen, kun edessä istuva ei katso jos takana istuvalla on tarjotin alhaalla ja pahimmassa tapauksessa juomia/ruokia siinä kun vetää penkin täysillä taka-asentoon. Mulla käyny monesti niin et on meinannu lentää kaikki syliin JA myös kun oon ollu läppärillä, mun näyttö on meinannu vääntyä kun se jäi jumiin siihen pöydän lukitus juttuun kun edessä oleva raivolla laittoi penkin taakse… Tuleeko teillä mieleen vielä jotain muita pointteja? ?

  Vastaa
 2. jemmi laine

  Yleensä lomalla/matkoilla, kun ei ole stressiä, tulee helpommin kipeeksi. Ihmisen vastustuskyky laskee, kun ei stressaa.

  Mun uskonnon opettaja, joka on myös joogaope, kerto meille ton kun puhuttiin Kiinan lääketieteestä.?

  Edit: korjasin kirjoitusvirheitä.

  Vastaa
 3. LPS kisu

  En oo käyny ikin lentokonees mut mun äiti on joskus sillo ku en ollu syntyny tai olin vauva

  Vastaa
 4. Hertta XXX

  Itse otan sukat pois lentokoneesta, koska kärsin todella pahoista levottomista jaloista, joita auttaa ainoastaan se, että jalat pysyvät mahdollisimman kylminä. Varmistan kyllä, etteivät jalkani haise, mutta kukaan ei halua istua mun vieressä, jos mun jalat poukkoilee hervottomasti ylös alas ja sivuille sen takia, etten saa jalkojani viileäksi. Osalla siis ihan perustelut tälle sukattomuudelle.

  Vastaa
 5. Mursu squad

  Jos näyttökertoja on tuhansia niin katon että niitä on miljoonia,sitten kun niitä on satoja katson että niitä on kymmeniä??‍♀️

  Vastaa
 6. DiamondStyle

  Kaikki täyttä asiaa! Usein kylläkin lentokoneessa nämä itsekkäät ihmiset ei tee mitään vaikka huomauttaa niille jostain asiasta… Mun takana oleva tyyppi tunki jalat reunan kautta mun penkin käsinojalle ja piti siinä koko 8h lennon ajan ja kiroili mulle kun pyysin laittaa jalat pois…

  Vastaa
 7. e.m.m.a

  Se on hyvin ärsyttävää jos joku edessä istuva laittaa selkänojaa taaksepäin, koska mulla oli esim ihan sika ahdas tila kun me tultiin Kanarialta, kun yks mies vaan otti rennosti siinä edessä :[

  Vastaa
 8. dybala123 5/5

  Haha! Just huomen aamulla mä oon menos Laz Palmaziin joka on espanjan kuudenneksi suurin kaupunki

  Vastaa
 9. luna collie

  Siis tää oli semmonen "Mä teen kaiken oikein ja muut on vaan itsekkäitä mänttejä"

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.