Apua kun jännittää julkaista näin pitkästä aikaa My day – ja ylipäätäänkin on ollut pikku tauko uusista videoista. Miettikää, mie oon viimeksi kuvannut vlogia marraskuussa! Mikä teän fiilis on, kiinnostaako My day -videot edelleen vai tykkäättekö seurata kuulumisia mieluummin esimerkiksi IG stooreista? Kommentoikaa ihmeessä ajatuksia – ja saa myös ehdottaa videoideoita ❤️

Kelluntakäynti saatu yhteistyönä Float Kalliolta ?

Lisää vlogeja
• Pete Parkkonen tuli kylään ? https://youtu.be/jwgERL8S7Mc
• Totuus mun opiskeluista ? https://youtu.be/R_I9aJgoDuQ
• Mun eka tanssitunti ? https://youtu.be/mskd7b7KcS0

? Situlin alekoodit ?
• Timma 5 euron alennus: JRXOGI
• Wolt 6 e alennus ekasta tilauksesta: sitasalminen
• Airbnb-liittymislinkki 30 e alennus: https://bit.ly/2Bkivcv

✨ Seuraa somessa @sitasalminen ✨
• Asmr-kanava: http://bit.ly/2oYF9Ak
• Instagram: http://bit.ly/2jFWCIm
• Twitter: http://bit.ly/2kYOJyN
• Spotify-treenisoittolista: https://spoti.fi/2QbpWLg
• Facebook: http://bit.ly/2kUmzsT
• Blogi: http://bit.ly/2kUlb9B

? Tilaa mun kanava tästä ?
• http://bit.ly/2jLpza0

Jos luit tänne asti, kommentoi alas pidätkö My day -videoista ?

10 Vastausta

 1. Sita Salminen

  Päivän aiheina mm. itserakkaus, mustasukkaisuus parisuhteessa, tammikuun vegaanihaaste sekä oman seksikkyyden fiilistely tanssimisella. Muistakaa kommentoida aiheita, jos tulee mitään mieleen ✨?

  Vastaa
 2. Johanna V

  Välillä on huonompia päiviä, mutta useimpina päivinä osaan rakastaa itseäni ❤️

  Vastaa
 3. Tellevro

  On ihania nää videot, koska en seuraa sua ig:ssä (en tiiä miks). Ehkä tuntuu et täällä pääsee sua lähemmäks? voin sanoa että rakastan itteeni? se ei aina oo helppoo, mut joka päivä enemmän ja enemmän. Pyrin kohti parempaa ja parempia ajatuksia itsestäni, mutta kyllä mää tykkään ja rakastan miuta?? mustasukkaisuus on monesti epävarmuutta itsestään eikä niinkään toisesta, toki poikkeuksiakin on, mutta just olemalla avoimempi ja työstämällä niitä omia ajatuksia pääsee pitkälle. Ihanaa tää sun ajatuksen juoksu!! Niin mahtavaa että joku kans pohtii samoja asioita yhtä paljon kun mie ?? tanssista samoja fiiliksiä. Ite löysin twerkin kans pari vuotta sitten ja se on ollu ISO OSA mun kehitystä kohti armollisempaa ja itseään arvostavaa minää. Se mikä itellä menee "tunteisiin" on se että ihan sama mitä teet tai et tee ni naiset on objekteja ja me naiset arvostellaan toisiammekin niin paljon ihan kamalin perustein. Just serkulla olin käymässä tässä yks viikonloppu ja käytiin ulkona. Hän oli vähän juonu ja päätyi arvostelemaan yhtä tyttöä jolla oli topissa avonainen selkä. Arvosteli siihen sävyyn et mä sanoin et lopeta ja pidin pikku feminismi saarnan kuinka me kaikki saadaan pukeutua, näyttäytyä ja olla miten vaan ILMAN että kenelläkään on mitään sanottavaa siihen. Se miks joku pukeutuu tai elää niinkuin elää ei kuulu kenellekään, niin kauan kuin ei satuta muita. Meillä oli tosi hyvä keskustelu aiheesta ja hän oli lopuks et oon niin oikeessa. Siitä tuli hyvä mieli että sain ihmisen ajattelemaan eri tavalla ja näkemään mikä "vika" hänen ajattelussaan oli. Puhumalla ja keskustelemalla, aiheesta kuin aiheesta voi muuttaa maailmaa yks ihminen kerrallaan ja Sita siihen sulla on mieletön mahdollisuus, jota käytät upeesti ??

  Vastaa
 4. Miia H

  Ig storeja en ite jaksa oikeen koskaan seurata, ne tulee nopeesti näppäiltyä ohi, kun niitä storeja on vaan ihan liikaa. Eli vlogit ja mydayt ehdottomasti kivempia! ?

  Vastaa
 5. Annika

  Meinasi tulla itku kun puhuit itsensä rakastamisesta. Oon ihan liian pitkään vihannut itseäni ja halunnut aina muuttua ja päästä pois tästä omasta kehosta, ja sen pohjalta oon käynyt läpi vaikeet anoreksiat ja masennukset. Mut just nyt tällä hetkellä tuntuu, et mä oon ihan ok. Mä en oo täydellisen näkönen, superhauska, se ihailtavan ekstrovertti ja kulmatkin jää aina nyppimättä. En ehkä rakasta itseäni vielä 100 %, mut mä olen ok, mä riitän. Ja se tuntuu hyvältä kaikkien kamppailujen jälkeen. Ihanaa pohdiskelua siis aiheesta.

  Ravintolasuosikkeja Helsingistä on Sandro, rulla ja SOMA. Ihania paikkoja kaikki ❤️

  Vastaa
 6. Isopyllykeiju2.0

  Nykyään on noussut tietynlainen vastavirta naisten ”seksikkään” käytöksen normalisoinnin puolesta, mihin liittyy viettelevä somemateriaali ja siihen yhdistetään se tärkeistä asioista puhuminen ja tietoisuuden levittäminen. Kuulostaa vähän mustavalkoiselta, tai ehkä huonosti harkitulta sanomiselta, että paljastavilla kuvilla haetaan seksuaalista huomiota, -tai sit voi olla näyttämättä tissivakoa ja puhua tärkeistä asioista (kärjistäen siis).?
  Jotenkin meidän yhteiskunnassa naisia on aina lukittu jompaan kumpaan, älykkääseen tai seksikkääseen rooliin, joita jatkuvasti vertaillaan keskenään. Nykyään selkeesti yritetään näyttää että nämä ominaisuudet ei poista toisiaan, ja etenkin yritetään normalisoida naisen vapaaehtoista alastomuutta ja seksuaalista olemista.

  Jotain niin voimakasta siinä naiseudessa on, että sitä on aina pitänyt peitellä ja jotenkin hävetä omaa seksuaalista olemista. Vaikka tää on tosi heteronormatiivista puhetta, niin kukaan ei puhu siitä että miten seksuaalisia tai alastomia miehet saa olla, aina vaan kommentoidaan nimenomaan naisen olemista seksuaalisena olentona.

  Seksikkyys koostuu erilaisista asioista ja on kauheen suuri konsepti. En nyt oikeen osaa tiivistää mun pointtia fiksusti, mutta yritän jotenkin tuoda ilmi omaa näkemystä siitä, miksi on tärkeetä että jotkut luo ehkä eroottiseksi katsottua materiaalia normaalina, normaaleille alustoille ulos. En silti yritä sanoa että niin pitäisi kaikkien tehdä, vaan että kaikki saa olla ”in terms” ja kosketuksissa omaan vartaloonsa ja seksuaalisuuteensa. Mua on auttanut hirveesti nähdä erilaisia, seksuaalisia ja älykkäitä naisia somessa, siitä tulee voimaantunut olo. Alaston nainenkin on voimakas, älykäs ja arvokas.

  Twerk on superkivaa, se on selkeesti semmoinen voimatanssi jossa voi tuntea ittensä naiselliseksi ja upeaksi, jossa voi vähän hullutella sen geneerisen seksikkyyden kanssa! Toivottavasti nautit siitä!

  Ja sun pointti siitä miten seksikkyys on monenlaista ja kaikki ovat seksuaalisia ei mennyt ohi, ja se on totta ja aivan ihanasti sanottu. ❤️ Oot kyllä supertyyppi!!

  Vastaa
 7. jepså

  Toisten tanssia on just mahtava katsoa! Mulle ainakin tulee yassssgirlll go for it -fiilis niistä 😀 Tulee jotenkin tosi hyvä olo, kun katsoo "naisellisia" tansseja. Niistä huokuu itsevarmuus.

  Vastaa
 8. inka katariina

  sun vlogit on parhaita, joten ehdottomasti niitä lisää!! Tosi mielenkiintosta nähä sun päiviä, mitä teet, kokkaat jne. ja kuulla ajatuksia eri aiheista. vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä<3 super kivaa viikonloppuu sulle sita ! 🙂

  Vastaa
 9. Emmi Ikäheimo

  Toi itsensä rakastamisen ja mustasukkaisuuden suhde toisiinsa on niin totta! Oon huomannu sen ihan omassa parisuhteessani. Pari vuotta sitten olin tosi mustasukkainen ja epäilin kaikkea ihan jatkuvasti. Toki ikää ja kypsyyttäkin on tullut noista ajoista lisää (ja omalta osaltaan ne on varmasti vaikuttanu siihen, et on oppinu rakastamaan itteään), mut se et on oppinut tykkäämään itestään on vähentäny niin paljon sitä mustasukkaisuutta! Enää ei pelkää niitä samoja asioita kun ennen ja on paljon helpompi olla niin itsensä kanssa kuin parisuhteessakin 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.