Mun tarina alkoholistivanhemman kanssa varttumisesta.

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. ArulliM

  Kiitos tästä videosta. Omalla sedälläni on alkoholiongelma. Sukulaiset ja oma isäni tukivat häntä monia vuosia. Mukava ja hyväntahtoinen ihminen, alkoholi kuitenkin pilaa tämän ihmisen. Isäni taisteli syöpää vastaan kaksi vuotta ja pyrki siitä huolimatta olemaan setäni tukena. Oli toivon pilkahdus kunnes isäni kuoli syöpään. Setäni ei ole sen jälkeen edes yrittänyt raitistua eikä näe syytä sille 💔

  Vastaa
 2. JadeEmilia

  Mun äiti rupesi juomaan noin kuusi vuotta sitten syitä oli monia, keskenmeno, minun ukkini kuolema ja tieto että ei boi saada enää ikinä lapsia… Aluksi se ei vaikuttanut minuun nykyään se sattuu, itken aina kun hän juo ja pelkään. En uskalla kertoa kenellekkään sillä pelkään äitiäni, kaverini ei ymmärtäisi sitä ja huolehdin itse itsestäni. olen vasta 13, mutta joskus toivon että pääsen pois

  Vastaa
 3. Sokeri Pupu

  En ollut ikinä youtube videon aikana alkanut itkemään😔 oot upee tyyppi❤️

  Vastaa
 4. Geba Gebutin

  Mun isällä on myös alkoholiongelma. Asun kotona vielä,ja on tää kyllä raskasta. Ja samaistun siihen kun sanoit että halusit yhteisiä ruokahetkiä jne..
  Joulu on myös tosi raskasta aikaa. Sillon meillä ei tehdä joulusiivoja tai laiteta kuusta.. isä juo. Äiti ei voi auttaa,koska kuoli 2 vuotta sitten marraskuussa.
  Tää tekee pahaa ja haluaisin pois. Mutten uskalla puhuu kenellekään. Ja isä vaan juo. Ja mä pelkään sitä. Koska kun se on kännissä niin siitä tulee tosi suorasanainen ja ilkeä. Se on uhannut mun mun veljeä että kohta on pää kainalossa jos ei totella.
  En tiiä kauanko tätä kestää,ja suoraan sanottuna haluaisin lähteä täältä ennen aikojani jos meno ei pian parane.

  Terveisin 15v tyttö pohjanmaalta

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.