Heippa kaikki!

Tällä videolla pääsette seuraamaan minun torstaipäivää. Aamulla oltiin heti jo liikkeellä 7:30 salille jumpaamaan olkapäitä. Treeni meni super hyvin ja energisesti. Huomasin salin jälkeen jotain outoa, pieni allerginen reaktio oli kyseessä.

Salilta suoraan kouluun ja koulusta kotiin vaihtaa vaatteita, matka jatku kohti helsinkiä. Vitamin well lanseeraus illallinen.

Videon lopussa kerron pienestä paniikista.

– Toivottavasti tykkäsit!

SOMET –

INSTAGRAM – @pernillabockerman – https://www.instagram.com/pernillabockerman/?hl=en

SNAPCHAT – @piippulaama

Ota yhteyttä –

[email protected]

[email protected]

Splay Suomi

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Sohvi J

  Mäkin oon huomannut että aurinko antaa sellasta voimaa ja nyt varsinkin keväällä niin oon aina paljon iloisempi kuin vaikka talvella??

  Vastaa
 2. Wholesome Kween

  kannatais varmaan kattoa enemmän tuohon jännitykseen/ahdistuneisuuteen voi nimittäin lähteä pian käsistä

  Vastaa
 3. Pärinäjengi

  Moi! Tein siusta fanivideon miun kanavalla 🙂 ois kiva jos kävisit kattomassa sen, ja reagoisit siihen kanavallasi. Se on todella ihana video <3 Tilaan kaikki takas!!! xoxoxoox

  Vastaa
 4. Al Ha

  Aika usein jännityksessä on kyse siitä, että pelkää epäonnistuvansa tai jotenkin nolaavansa itsensä. Nämä on ihan normaaleita tunteita, mutta kannattaa silti työstää niitä, ettei niistä tule liian hallitsevia tunteita sillä sitten on Kyl vaikeaa.

  Vastaa
 5. Anni

  mää NIIN ymmärrän tota sun jännittämistä, mulla on niin samat jutut et itekki jännitän oikeesti tosi pieniiki asioita, ja joskus oon joutunu perumaanki just joitai tapahtumia jännityksen vuoksi (ja aina ku mua jännittää, tulee ihan törkeen huono olo) selitin tosi huonosti mut nii ymmärrän ite ton täysin ! ihana video jälleen kerran <3

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.