Kaupallinen yhteistyö: @sloggi_north
Täältä pääset sloggin sivuille: https://www.sloggi.com/fi/

Voisitko käyttää korkeavyötäröisiä isoja alushousuja aka mummo pikkareita? ?

OSTA MUN PRESETEJÄ/KUVA FILTTEREITÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

10 Vastausta

 1. Päivi Heinänen

  Rintaliivien julimex accessories siskooni tulee olkapäälle henkisiin alle pysyäkseen.Rintaliivin hankkeiden taakse tulee remmi joka pitää molemmat henkselit paikaleen tosi hyvä.Käy kyselemässä rintaliivi liikkeistä silikonia ja remmiä.Ovat tosi käydyt kun mul ei meinaa olkaimet pysyä paikoillaan.

  Vastaa
 2. Ada Eeva

  Siis oon tottunu käyttämään stringejä koska jos ne on oikeen kokoset ja hyvää materiaalii ni on tosi mukavat ja huomaamattomat

  Vastaa
 3. Noora Inkiläinen

  En oo käyttänyt pitkiin aikoihin enää stringejä! Mä löysin Monkista mun uudet lempparipikkarit (joita löytyy varmaan 20), jotka on korkeat, tukee oikeista paikoista ja on älyttömän mukavat päällä ☺️ enkä puhuisi niistä todellakaan mummopikkareina!

  Vastaa
 4. Roqaya-Maysam Assehnoun

  Mikä sattuma, että mun mummo oli antanu mulle slogin alushousut pari vuotta sitten ja ne on ollu mun lempi alushousut? En sillon ajatellu sen enempää mitä merkkiä ne oli!

  Vastaa
 5. rita holst-fagerroos

  Oon käyttänyt slogit varmaan 20 vuotta eikä miyään muuta koska ne ovat niin mukavat päällä ihan kun et käyttäis mitään!

  Vastaa
 6. yeehaw

  itte VIHAAN stringejä ja noi saumattomat alushousut on ihan parhaat? ei tuu rajaa ja ainaki mulla tosi mukavat jalassa!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.