Muistathan, että mua ja eeddspeaksia voi tulla tapaamaan Linnanmäelle 11.6 klo. 15 alkaen! Ollaan siellä lavalla ja meille on myös varattu meet & greet aikaa, joten tulkaa ihmeessä paikalle! Lintsin alueelle on aina ilmainen sisäänpääsy 🙂

SEURAA MUA
instagram: http://www.instagram.com/soikkuyo
twitter: http://www.twitter.com/soikkuu
snapchat: soikkuyo
periscope: soikkuu

10 Vastausta

 1. vainneelanelamaa

  itsekkin pidän erisanin tuotteista, mutta itse en kasvovoidetta ole vielä kokeillut. Puhdistusgeeli mulla on ollu käytössä toimii koska mulla on hyvin herkkä iho eikä oo tullu mitää ihottumaa sun muuta.

  Vastaa
 2. Söpöliini Pupu

  Moi Sonja! Oot ollu mun lempi tubettaja aina. ? Sä lisäks osaat hallita hyvin meikkaamista. Sul ei oo liian näkymätön meikki, eikä liian näyttävä, vaan sopiva sellainen, ja normaalin näkönen. Oon huomannu aika monel tyypillä liian näyttävän ja tumman meikin, ja ne pitää sitä arkimeikkinä, ja viel lisäks luonnollisen näkösenä… Mun mielest taas tummat meikit ei näytä luonnolliselta. Tarkotan siis tällä, et osaat meikata hyvin Sonja??♥ PS: Oot ihana❤❤????

  Vastaa
 3. Sturmuli

  Funtsin tässä justiinsa että nää on mainosvideoita.. Se kertoo tarkalleen mitä se käyttää että pimatsut saa sitten hakea kaupasta saman tuotteen.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.