Pitkästä aikaa vastaan teidän kyssäreihin.
Kysymykset, joihin vastaan:
0:16 Suhtautuminen omaan kroppaan?
1:36 Miksi rahasta puhuminen vaivaannuttaa?
2:13 Mitkä piirteet toisessa ihmisessä viehättää?
3:30 Merkitseekö työtarjouksessa palkka vai kiinnostavuus?
4:21 Tähän astisen elämän suurin suru?
5:39 Elämän tarkoitus?
5:56 Miten pää kestää julkisuutta ja arvostelua?
7:00 Kuinka monta Inspiskalenteria on myyty?
8:04 Miten sun äiti kuvailisi sua ihmisenä?

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. Roosa Mäkilä

  voin sanoa, 5-vuotiaasta alkaen sixpackin omaavana ihmisenä, että ei se mikään kumma juttu ole. mun mielestä mun vatsa on kaunis, mut se ei poissulje sitä että muunlaiset vatsat eivät olisi. Oon itse harrastanut todella kovaa rankkaa laijia ihan ihan pienestä asti, ja siksi mulle tuli sixpack todella nuorena. Sen jälkeen oon treenannut kovaa salilla. onhan se kiva et pystyy treenaamaan kovilla painoilla yms, mutta that’s it. ja mullakin pömpöttää vatsa, mutta mun sixpack näkyy silti. ei mulla enää ole semmosta sixpackia jossa on vaan ja ainoastaan nahkaa päällä, ja musta se on vaan kivan näköstä. mut oikeasti, ei siinä näkyvien vatsalihaset omistamisessa mitään sen kummempaa ole. oon silti epävarma mun vatsasta välillä. tottakai on hyvä urheilla, ja jos haluaa oikeasti jostain kunnon syystä saada ne lihakset näkyviin, niin siitä vaan. mut halusin vaan kertoa, että se ei ole mikään ihmeellinen asia omistaa, eikä se todellakaan korjaa sisäisiä itsetuntoasioita juurikaan. joten, keep it going girl!❤️

  Vastaa
 2. Helmi Anneli

  Mun koira viiä joskus lähi aikoina lopetettavaksi ja yks mun toimen koira on jouduttu antaa pois?

  Vastaa
 3. Beautyholic

  Haluan myös mielummin että vartaloni on terve ja olen sinut sen kanssa, vaikka ei pyykkklautavatsaa ole. Toki silti koitan tehdä parhaani omissa tavoitteissa mutta se ois hyvä osata olla tyytyväinen sillä hetkellä ?

  Vastaa
 4. Janica Aaltonen

  Mun koko elämän suurin suru on kyl mun isän kuolema en oo kpkenu ainakaa viel mitään pahempaa kuin se???????

  Vastaa
 5. Nita Ranta-Knuuttila

  Ihanaa, se poni vierailee sun luona unien kautta, kun se on sun tapa kohdata henkimaailma ❤️Jotkut kokee henkiä myös ihan normaalisti hereillä ollessa, mutta tosi moni kokee samalla tavalla kuin sinä.. ?Hän ei ole siis jättänyt sua yksin!

  Vastaa
 6. henri mäenpää

  hyvä video jatka samaan malliin. mee uimaan joskus helsingin tai jyväskylän uimahalliin vaatteet päällä, ota näistä kahdesta mallia linki videoon https://www.youtube.com/watch?v=G6sh7TUKT8c

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.