Mun instagramissa joulukuun 1-24 arvonta ihanista kauneustuotteista ❤️
▲ INSTAGRAM @i.id.a
▲ https://www.instagram.com/i.id.a/

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. minna botterhotter

  Ihana koti??mä laitan mut mul ei oo kauheesti sellasii mist oikeesti tykkään ja en oo saanu päättää mun huonekalui mun huoneesee nii tää on nyt vähä vaikeet sillee xd

  Vastaa
 2. KaniVaraani

  Onneksi nykyään saa TVstä pyöriin ton julelog.mp4n, niin ei tarvi kuumassa kärvistelläm! Siistin näkönen kämppä, ja lattiat on mint!

  Vastaa
 3. hms1609

  Mä rakastan sitä, että mun on helppo kuulla mitä sä puhut. Ärsyttää tubevideot, jotka on niin hiljasella, et vaikka mä laittaisin äänet täysille, mulla on silti vaikeuksia kuulla. Eli, ei sun Iida tarvii mitään muuttaa itsessäsi 🙂 Sun ääni on just hyvä!

  Vastaa
 4. Saana Mariaass

  Jos haluat suojella sitä pöytää johon on jääny kaikkia jälkiä niin suosittelen hankkimaan huopaiset lautasenaluset niin ei tule lisää jälkiä ja kun huopa alkaa hankaamaan vanhoja jälkiä niin ajan myötä ne lähtevät pois

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.