Vika vlogi Riccionesta olisi nyt tässä. Tulen vielä julkaisemaan yhden vlogin joka on Bolognasta. Mentiin siis vikaks yöks nukkumaan lähemmäs lentokenttää jotta ei tarvis matkustaa niin monta tuntia aamulla sitten.

Tän päivän vlogissa vietetään rentoa lomapäivää niin että mentiin ensin kuvailemaan ihanille auringonkukkapelloille, jonka jälkeen mentiin nauttimaan VIHDOINKIN aurinkoisesta säästä rannalle. Syötiin myös sairaan hyvä lounas yhessä rantakahvilassa. Tuun tekemään postauksen kohta missä on vinkkejä just ravintoloista ja muusta mitä voin suositella jos matkustaa Riccioneeen niin sieltä voitte sitten lukea enemmän 🙂 Blogi on www.lindaekroth.com

Vlogin lopussa kerron vähän yksin olemisesta. Ootteko te riippuvaisia muiden ihmisten seurasta, vai viihdyttekö te yksin? Mä oon aina ollut tosi paljon ihmisten seurassa, ja harvemmin joutunut olemaankaan yksin. Tottakai pidän omasta ajasta, varsinkin jos pitää tehdä töitä tai lukea kokeeseen yms, niin silloin haluan olla yksin. Mutta harvemmin tulee vietettyä aikaa itsensä kanssa kodin ulkopuolella. Ootteko te ihan fine jos meette yksin syömään ravintolaan, vai tuntuuko se teidän mielestä siltä että muut ajattelevat että se on noloa?

Kommentoikaa alas mitä mietteitä teillä on yksin olemisesta 🙂

Ja btw onko se auringonkukka vai aurinkokukka XD yritin googlettaa mutta en ole edelleenkään varma…

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
www.lindaekroth.com
[email protected]

10 Vastausta

 1. kukkasumu

  mä oon ja tykkään olla paljon yksin. Ja pakko kyl sanoo et oon paljon enemmän mielelläni lehmien, koirien tai kissan kaa ku ihmisten

  Vastaa
 2. Jasmin

  Viihdyn ehkä enemmän yksin kuin hirveen isossa seurassa ? Mutta joskus vähän nolottaa mennä yksin syömään. Mutta kiva toi pelto ? Mulla maksoi kerran ruuhka-aikana 15€ alle 2km matka Suomessa ?

  Vastaa
 3. Juuli Sinisalo

  Moi voitko tehdä enemmän My Day videoita ja sun videot pelastaa mun päivää olet ihana

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.