Tämän aamun Brekkiessä rouskutellaan itsetehtyjä myslipatukoita, jutellaan yksinäisyydestä ja soitetaan piristyspuhelu yksin asuvalle mummolle.
Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

Myslipatukat:

1dl maapähkinävoita
loraus siirappia
2rkl ruokosokeria
1dl täysjyvämuroja
0,5dl cashewpähkinöitä
0,5dl manteleita
0,5dl seesaminsiemeniä
kourallinen viikunakuutioita ja mulperimarjoja
loraus vettä

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. empty inside

  Tunnen yksinäisyyttä koulussa ja kotona. "Ystäväni" alkoivat kiusaamaan minua sairauteni takia. Sanoivat että eivät halua olla kanssani koska en voi tehdä tiettyjä asioita. Välitunnilla olen vain koulun nurkilla kyykkyssä miettimässä mikä minussa on vialla. Kerään vain katseita eikä kukaan halua olla kanssani. Kotona taas on niin että vanhempani eivät kauheasti ole paikalla. Äiti on kirurgi ja on aina tosi myöhään töissä. Isälläkin työt voi kestää seitsemään illalla. Kun vanhemmat edes joskus ovat kotona en kehtaa sanoa niille miten asiat koulussa oikeasti on.

  Vastaa
 2. Sonja Sainio

  muutin uudelle paikkakunnalle vuosi sitten ja olen ollut siitä asti yksinäinen. Mulla ei ole kavereita tai minkäänlaista sosiaalista elämää. Tottakai on vanhoja kavereita siellä toisessa paikkakunnassa, mutta ei se netin kautta juttelu tunnu yhtään samalta ku sille oikeesti jutteleminen. Yksinäisyys tuntuu paljon pahemmalta kuin mikään fyysinen kipu. Yksinäisyys tekee todellakin maailmasta mustan.

  Vastaa
 3. NeoVital

  Tää on aika vanha video mut jaan nyt silti mun fiiliksiä tänne. En ite sillee koe olevani yksin vaan nautin siitä, että saa olla rauhassa kotona. Mutta kuitenkin olisi välillä kiva olla lomalla vähän enemmän kavereiden kanssa, koska suurimmaksi osaksi oon perheen kanssa kotona. Otan nyt itseä niskasta kiinni ja yritän itse kysyä, koska olen just semmone, että ootan et joku kysyy mua, vaikka pitäs olla ite oma-alotteisempi. Soitan harrastuksena selloa ja olen saanut sen avulla monia uusia ystäviä. Ja koulussa olen myös kavereiden kanssa, eikä minua kiusata. Ja jos haluu tulla tutustuu nii snäppi on hipitsu. 🙂

  Vastaa
 4. anonyymi käyttäjä

  Jotenkin vaan häiritsevää katsoa videota, missä hyvin kavereita ja parisuhteen omaava henkilö avautuu yksinäisyydestään. Näin pidemmän aikaa yksinäisenä ja lähes kaverittomana tämä suoraan sanottuna vituttaa. Ei mitään sua vastaan, ja tykkään sun positiivisista videoista, mutta jos sä herranjumala kaipaat sitä seuraa niin kysy.

  Vastaa
 5. M

  Oon aika yksinäinen
  Koska mul ei oo kavereita mut on mulla perhe. Tunnen yksinäisyyttä joka päivä… Ja sori kun laitan tähän kommenttia jo vuonna 2019 ?lol en ollu nähny tätä aikaisemmin

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.