HUOM! Älä luota täysin mun infoon, jos haluat toteuttaa metodia oikein ?Jos sua kiinnostaa metodin noudattaminen, suosittelen liittymään Facebookissa Curly Girl Suomi -ryhmään! Tän videon tarkoitus oli vaan näyttää kun testailen metodia, ei opettaa kuinka tää tehdään oikein ?

♡INSTAGRAM: @eerikahaikonen
(http://instagram.com/eerikahaikonen)

♡BUSINESS: [email protected]

♡MUSIC
Epidemic Sound

KOMMENTOI ’KIKKARAPÄÄ’ JOS PÄÄSIT TÄNNE ASTI!! ??
#curlygirlmethod #curlygirlsuomi

10 Vastausta

 1. Fiia Lindfors

  Mun on pitäny pitkään alottaa tää kanssa, mutta mulle tuli nii ähky siit ryhmän lukemisesta etten oo vieläkää saanu aikaseks ?

  Vastaa
 2. just me

  Toimiiko tää tutoriaali lyhyisiin hiuksiin?
  Koska mulla oli luonnonkiharat hiukset mutta sitten menin blondaamaan ne ja sen takia niistä tuli nii kuivat että leikkasin ne pois. Nyt mun hiuksen on toki kasvanu vähän ja mietin täällä että kasvaakohan mulle luonnonkiharat takas.

  Vastaa
 3. SnowFlower32

  Oon käyttäny tota metodia melkein kaks kuukautta ja oon tosi tyytyväinen miltä mun tukka näyttää nykyään, koska ennen vihasin mun tukkaa yli kaiken ku se oli tosi pörrönen ja räjähtäny, mutta nykyään siinä on kauniita kiharoita 🙂

  Vastaa
 4. maija 00

  Siis paljon kalliita tököttejä hiuksiin niin ett ne jähmetyttää hiukset kiharojen muotoon. Ei ne luonnonkiharoita ole. Kiva video!

  Vastaa
 5. Inka Pekkarinen

  Itte kiinnostuin hoitaa omia kiharoita enemmän n. Vuos sitte ja on tosi hyvät tulokset. Kiva että suomessakin aletaan puhuu tästä!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.