SEURAA MUA

http://www.instagram.com/soikkuyo
snapchat: soikkuyo
periscope: soikkuu

10 Vastausta

 1. Jimin's Waifu

  Mä ite oon alaikäne ja mu iskä juo välillä alkoholia.. Mä en oikee tykkää mut onneks se ei juo sillee et tulee darra

  Vastaa
 2. Christa J

  Primark on tosi jees kauppa, kävin Espanjassa siellä. 🙂 Harmi, ettei oo suomessa :/

  Vastaa
 3. tindeeh_

  Toisille vaan keho on herkkä tietyille asioille 😀 mun keho on herkkä joillekin ruuille, yks patonki aiheuttaa kauheesti vatsavaivoja ja monet muutkin ruuat tekee samaa!

  Vastaa
 4. kirsi lammi

  Join sen yhdenkerran itseni sammumispisteeseen ja darrahan siitä seurasi ja se oli niin hirvee ja tosiaan turha fiilis ku ei pystyny mitään tehdä halus vaan maata syvällä sängyn pohjalla, sen jälkeen mä lupasin etten juo itteeni niin känniin enää ikinä tai muutenkaan sekaisin kaikkia mahdollisia juomia, enää ei mee edes yks siiderikään alas, tulee etoava olo ku on niin makeaa litkua, jäävesi on sellasen jälkeen ihan ykkönen? kivaa ku on muitaki järkeviä jotka on oppinu yhestä kerrasta että ei oo mitään järkee ryypätä??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.