KÄY TSEKKAAMASSA PICODIN SIVUT TÄÄLTÄ:
https://goo.gl/2ofR9B

Mitä kokemuksia teillä on Zoelyn kanssa, tai muitten merkkien kanssa? Jos teitä kiinnostaa voisin tehdä kokonaisen videon missä puhun mun kokemuksista e-pillereiden kanssa, ja kerron miksi lopetin niiden syömisen vaikka olin parisuhteessa.
Kommentoikaa alas ”hep” jos haluatte tästä kokonaisen videon:)

Kaikki jotka tykkää videosta on tosi koviksii :-))))

Menkää seuraa mua mun instassa jos haluutte nähä tosi hienoja whitegirl posekuvia:
IG: @Lindaekroth

SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Picodi.com kanssa

10 Vastausta

 1. Zikizi Zoeer

  Paras ratkaisu hyvään ihoon olii että lopettaa maito ja ylipäätään kaikki eläinkunnan tuotteet. E- pillereissä on paljon huonoja sivivaikutuksia eikä kannattaisi turvautua niihin helposti.

  Vastaa
 2. j a

  Zoely aiheutti itselleni aika järkyttävän hiustenlähdön, mikä ei vielä 4 kuukauden lopetuksen jälkeen ole lakannut 🙁 kyllä alkaa hermot mennä kyllä koko pilleri touhuun!!

  Vastaa
 3. Jasmin Rojola

  Mulla ei oo koskaa ollu aknea eikä oo tullu kyllä noiden zoely pillereidenkää myötä, mutta menkat on ollu tosi tosi epäsäännölliset ja jopa olemattomat sen kolme vuotta mitä oon niitä käyttäny ja siks oon vaihtamassa zoelyt pois ?

  Vastaa
 4. Msp Girls

  Niiiiiiiin IHANA video taas kerran (ihan sama montako tilaajaa sulla on mutta mää lovetan sua niin paljon) Kunpa tulis vaan enemmän videoita mutta jos sulla ei ole aikaa/et jaksa niin ymmärrän kyllä miellytä minua jo nyt❣️❣️❤️❤️❤️❤️????????????????????☺️☺️??☺️

  Vastaa
 5. Elisa v

  Itellä noi zoelyt ei ollu hyvät ku olin kans tosi känkkäränkkä kokoajan ja sit mulla oli ihan jatkuvasti pahoinvointia:(

  Vastaa
 6. Nalaaws Sos

  Mä syön zoelyy tai miten se nyt kirjotetaankaan alotin eilen nii en oikei viel osaa sanoo mitää ei oo oikei vaikuttanu mitenkää paitsi ei enää oo nii kova mahakipu menkkojen aikana ei oo ainakaa tänää ollu

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.