PODCASTIT:

Heissan kaikille! Ihanaa kun joululoma on alkanut, toivottavasti pääsette viettämään rauhallista ja rentoittavaa lomaa. Tässä vlogissa kokeilen mun uutta go pro 6 kameraa, mitä koohtaan mulla on ainakin tosi ristiriitaset fiilikset. En tiedä jos tykkään siitä, enkä tiedä jos laatu riittää mun ”standardiin” haha 😀 Muistakaa äänestää jos tuolta videon oikeasta yläkulmasta jos tykkäätte enemmän go pron kuvasta vai mun oman kameran. En tule kokonaan lopettaa vloggaa mun omalla kameralla, vaan ajattelin että go pro voisi olla hyvä lisä kun menen vaikka ostoksille yms minne en kanna laukkua. Silloin mun isoa järkkäriä on vaikea raahata mukana. Moni vloggaa esim Canon Lwegria minillä ja tän kuva on ehkä vähän samantyylinen 🙂

Pääsin myös pitkästä aikaa toteuttamaan vähän visuaalisempaa sisältöä!! Viimeaikoina en ole tehnyt mitään mitä olis voinu kuvata, tai ollut edes ulkona hirveesti valosan aikaan niin nyt oli tosi kiva päästä tekemään jotain ja pyöriä Helsingissä. Onneksi Rukalla mulla on aikaa kuvata SUPERRRR kivoja videoita. Luvassa on laskettelua, husky farmilla käyntiä, vaellusta luonnonpuistossa, luistelua ja porojen bongausta;)

Jos katsoitte videon kmmentoikaa ”’❄️”

Kaikki jotka tykkää videosta on tosi koviksii :-))))

Menkää seuraa mua mun instassa jos haluutte nähä tosi hienoja whitegirl posekuvia:
IG: @Lindaekroth

SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

  1. Lily Of The Valley

    Voisitko aina linkata sun kaverreitten kanavat jos ne näkyy sun videolla kun nekin kuvaa.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.