kaupallinen yhteistyö danske bank.
https://danskebank.fi/sijoittaminen

mut löydät myös:
IG mansikkka & nakki_ja_martta
FB mansikkka

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. miila

  Alotin rahastosijoituksen jo näin 19-vuotiaana ilman tiettyä nimettyä "säästökohdetta", säästän pääosin sen takia että mulla on varaa muuttaa kotoa joskus pois ILMAN stressiä ja etten joutuisi suoraan ottamaan opintolainaa tms, eikä tarttis sitten elää pelko perseessä joka kuu että onko varaa elää ?
  suosittelen ihan lämpimästi perehtymään sijoittamiseen, sillä itse ajattelin silloin pankkitapaamisessani, että mitä varten turhaan vaan keräis rahaa säästötilille, missä se ei kerrytä itseään (muuta kuin hurjat about 5snt/vuosi?) kun voisin tuplata sijoitukseni vuosien varrella sijoittamalla?? Pankkiiri tähän totesi aivan hymy korvissa "ihanaa, voi kun kaikki nuoret ajattelis näin!!" ? käyttäkää lapsoset rahanne viisaasti ??

  Vastaa
 2. TheTigerdragon001

  Itelläni on säästöpossu, jonne menee sattumanvaraisesti rahaa. Esim pullojen palautuksesta saadut rahat ja välillä rahapussin pohajalle jäänneet pikkurahat esim 2-10€

  Vastaa
 3. helena koivisto

  Olipa hyvä vidi! Itelläni on toiminut just tuo hajautus eli rahastosäästäminen. Kuukausittain tililtä menee automaattisesti pieni summa rahastoon kasvamaan korkoa ja sitä ei edes huomaa, koska summa on sen verran pieni. Sitten, kun muutaman kerran on sattunut tulemaan iso yllättävä lasku tai meno, alkukauhun jälkeen on muistanut, että ai niin mun rahasto!! ja sillä on saanut yllättävät menot kuittattua. Ehdottomasti suosittelen. Pankki osaa neuvoa mikä on turvallisin rahasto juuri sun tarpeisiin. Itsellä on pienen riskin rahasto.

  Vastaa
 4. Nelli

  Kaikki jotka sanok et ”raha ei tee onnelliseks” ni laitan mun tilinumeron sen eteen ja sanon ”voit siirtää epäonnes tonne” 🙂 kyl se vaa onpaljon helpompaa ku o rahaa??

  Vastaa
 5. Sofia Peltonen

  Mä aloitin säästämisen jo heti kun sain hiukankin omaa rahaa, taisin olla 6-vuotias ? mulla on aina vaan ollu rahat makaamassa tilillä, mutta en vaan koe et sijoittaminen ois mun juttu vaan tykkään siitä et on selkeesti just se tietty määrä tilillä ja ne on täysin mun omia rahoja. Tää on vitsinä suvun ”sairaus” kun pitää aina olla joku tasasumma minkä ali ei saa mennä ? Säästökohteena on pitkään ollu oma asunto ku näin pihinä kauhistuttaa vuokran maksaminen ?

  Vastaa
 6. Mi s

  Itsekin tykkään säästää rahaa. Omaan asuntoonkin säästin muutama vuosi sitten ? säästätilikin ollut jo vuosia ja maksoinkin niillä rahoilla sitten autokoulun ja kaikki sen lisävaiheet. Nyt en oo pariin vuoteen säästötililtä käyttänyt rahaa, niin on taas saanut kerrytettyä summaa?

  Yksi hyvä suositus olisi myös ostaa s-bonus kortti, niin siinäkin saa ostoksia tehdessä kerrytettyä bonusrahoja tilille. Bonuksia saa kaikista s-ryhmään kuuluvista liikkeistä ja myös abc tankkausasemilta. On mun mielestä tosi kätevä ?

  Vastaa
 7. Alina Kiehelä

  Vaiks kui hyvä video ja hyviä vinkkejä! Mulla on rahasto mihin menee automaattisesti joka kuun alussa 50€ ja joskus saatan laittaa ite hieman lisää ?? niitä saa sieltäkin tarpeen tullen suht helposti pois ? oon muutenkin onnekkaassa tilanteessa, että mun poikaystävällä on sijoitusblogi (https://www.jeremiasmakkonen.fi/category/sijoittaminen/) niin osakesijoittaminen kiinnostaa ja sitä aion ehdottomasti kokeilla tulevaisuudessa niin on sitten mahdollisuus päästä käsiksi vähän isompiin tuottoihin ??

  Vastaa
 8. Laura

  Oon tehnyt taulukon siitä, mihin rahaa käytän ja kuinka paljon. Helpottaa tosi paljon rahan käyttöä ja ei tule tuhlattua kaikkea samantien. Haluaisin oppia esim. sijoittamisesta!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.