Vuorossa uusi osa Erilaisia ihmistyyppejä -sarjaan! Tällä kertaa käsittelyssä riparilaiset ✝️ Mistä aiheesta sä haluaisit seuraavaks nähdä Erilaisia ihmistyyppejä? Kerro se kommenttiboxiin! 💜

Tsekkaa http://www.ripari.fi

💥SOSIAALISET MEDIAT:

INSTAGRAM: http://instagram.com/eerikahaikonen
SNAPCHAT: @eerikahaikonen

📩BUSINESS: [email protected]

🎶MUSIC
Youtube Audio Library

KOMMENTOI ’ALBA’ JOS PÄÄSIT TÄNNE ASTI!!

10 Vastausta

 1. A. E.

  Hehe, mäpä kävin riparin talvella, niin ei tarvinnu hikoilla helteessä😛 mutta mä en oikeestaan ollu mikään noista, muhun olis sopinu pikemminkin sellanen kuin "ei-vois-vähempää-kiinnostaa-tyyppi"

  Vastaa
 2. Mersasus

  Tee erilaista nukkujaa. Ite ainaki kävelen ja puhun unissani sit kaiken lisäksi mä nukun ku tukki.
  Esim:
  Olin jollain leirillä nii sit mun kamu tuli nukkuu viereiseen sänkyyn nii sit aamulla kysyin "Miks näytät väsyneeltä?" se vieruskaveri: "sä tanssit ja lauloit tyylii koko yön" olin vaa sillee "Anteeks hups.." sit se miks nukun ku tukki
  Esim:
  Siskolla on Danskandoggi ja sit se kuolaa ihan sairaasti niin. Se oli hypännyt ovee vasten ja avannut sen sitten se nuolee mun naamaa ja kuolaa. Mä en herää. Sit se kuolaa mun käteen ja lähtee pois. Vähä ajan päästä se tulee ja lyö mua sen tassulla naamaan.. Ja siihen heräsin… Olin sillee YKÄ!!! ÄLÄ!! mut joo ois kiva jos voisit tehdä videon tallasist ihmisist

  Vastaa
 3. Milja Kinnunen

  Mun mielipiteeni on, että olisit voinut mainita myös protuleirin, koska aika monet nää asiat, jotka mainitsit voi liittyä myös protuun.

  Muuten hyvä video! ☺️💛

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.