Mie aion kirjoittaa kirjan. Mutta en osaa päättää näistä kolmesta vaihtoehdosta, mitkä kerroin videolla. Arvostaisinkin todella paljon teän ajatuksia; kiinnostaisiko just sua jokin tai jotkin näistä mun ideoista? Varsinkin aikuiset katsojat, teän mielipiteet ja kommentit on kullanarvoisia ✨??

Lisää syvällisempiä videoita
• Ahdistaako oma vartalo: https://youtu.be/1TMQWuLZxfM
• K18 Q&A: https://youtu.be/03K49T5zvPo
• Kaikki mun EX-työpaikat: https://youtu.be/cDIJf7HUdxU

? Situlin alekoodit ?
• Timma 5 euron alennus: JRXOGI
• Wolt 6 e alennus ekasta tilauksesta: sitasalminen
• Airbnb-liittymislinkki 30 e alennus: https://bit.ly/2Bkivcv

✨ Seuraa somessa @sitasalminen ✨
• Asmr-kanava: http://bit.ly/2oYF9Ak
• Instagram: http://bit.ly/2jFWCIm
• Twitter: http://bit.ly/2kYOJyN
• Spotify-treenisoittolista: https://spoti.fi/2QbpWLg
• Facebook: http://bit.ly/2kUmzsT
• Blogi: http://bit.ly/2kUlb9B

? Tilaa mun kanava tästä ?
• http://bit.ly/2jLpza0

10 Vastausta

 1. Sita Salminen

  Arvostaisin JUST SUN mielipidettä, joten jätä kommentti, jos vaan jaksat ?? Mikä ois paras idea toteuttaa ensin sun mielestä: eka, toka vai kolmas?

  Vastaa
 2. Noora Perttunen

  Yaaass Sita!! ?✨ Todellakin kaikki julkaisuun jossain vaiheessa, ekana ehkä ykkönen tai kolmonen. Kehopositiivisuus on hyväksi ihan jokaiselle mutta erotiikka ois kyllä kans jees ?? Ja ois niin kivaa jos tekisit tästä kirjaprojektista semmosen "making of" -videon ?

  Vastaa
 3. Maija Kosunen

  Kaikki ihania ideoita! Jotenki musta tuntuu, että ihan ensimmäseksi kirjaksi vois just olla toi kolmas tai eka, tsemppiä siihen kirjoittamiseen! <3

  Vastaa
 4. sarawannameetyou

  Tuo ykkösvaihtoehto on kiinnostavin mulle!! En ees tiiä sita miten ihmeessä joskus sain kuvan siusta et oot tosi kiltti ja estonen tyttö vaikka todellisuudessa et oo!!? Ku kuulin ekaa kertaa sun puhuvan seksistä se kuulosti jotenki nii oudolta. ? Siul on vaan niin lempee ääni ja vaikutat sillai enkeliltä etten koskaan ajatellu sun voivan puhuu sellasii. ?? vaikee selittää, mutta hei ehottomasti tee joskus se seksinovelli runokirja!!

  Vastaa
 5. Peitto Burrito

  Todella vaikea kysymys. Päädyin lopulta seksinovelleihin, mutta koottuja ajatuksia jokaisesta kirjaideasta:

  1) Kehopositiivisuus on tärkeä aihe ja näistä vaihtoehdoista ehkä vaivattomin toteuttaa, mutta samalla siihen on ehkä vaikea saada jotain täysin ainutlaatuista näkökulmaa ja sisältöä joka tekisi siitä menestyksekkään muidenkin kuin seuraajiesi keskuudessa. Uskon, että pystyt vaikuttamaan nuorien seuraajien ajatusmaailmaan ja jakamaan heille kehopositiivisuutta tämän kanavan kautta jopa paremmin, kuin mitä kirjan kautta pystyisit.
  2) Syömishäiriöstä kertova kirja kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja tärkeältä, koska siinä on aihe josta pitää puhua. Henkilökohtaiset tarinasi toisivat siihen varmasti syvyyttä ja aitoutta. Olisi hienoa jos siinä olisi sinun nuoruuden tarinaasi ja esimerkiksi asiantuntijan neuvoja rinnatusten. Uskon, että kirjasta voisi olla apua muille syömishäiriöitä sairastaville, mutta muutkin kiinnostuneet oppisivat siitä varmasti paljon. Tämän kirjan kirjoittaminen olisi sinulle kokemuksena rankin, mutta varmasti oppisit siitä itsekin. Luulen että tämä kirja kaipaa päivänvaloa vielä jossain vaiheessa 🙂
  3) Seksinovellit. Ensialkuun olin vähän että eh, oletko tosissasi, mutta oikeastaan ihan superkiva idea. Se on ihan totta että naisille on tosi vähän eroottista kirjallisuutta ja ihan mahtava ja rohkea veto lähteä tekemään tuollaista! Kyllä tämä on näistä lopulta kaikkein kiinnostavin, lukisin. Ja tää on oikeastaan näistä kolmesta ainoa, jolle voi kehittää melko helposti myöhemmin jatko-osia, mikä on tosi kätevää. Novellit eivät myöskään vanhene samalla tapaa kuin henkilöön sidotut tositarinat ja trendikkäät hyvinvointi/elämäntapakikirjat. Pyyntö: kehittele novellikokoelmalle aivan ihana kansi ja joku kaunis nimi ♥ Kauniit kirjat tuovat hyvää fiilistä sekä käsissä että hyllyssä.

  Sen sanon vielä että tosi rohkea veto puhua kirjan julkaisemisesta ennen kuin kirjoitustyö on alkanut. Ota aikaa ja tee rauhassa, älä puske deadlinea ja julkaisua varten vaan panosta siihen, että sisältö on sellaista kuin haluat 🙂 Jos susta tuntuu vielä vuoden lopussa että ei tätä voi vielä julkaista, ota aikaa pohtimiselle ja työstämiselle. Kyllä me odotetaan ♥

  Vastaa
 6. Kati Pirhonen

  Kaikki kuulostaa hyvältä. Mut eroottiset novellit parhaalta ? Lukisin kaikki ?

  Vastaa
 7. Jenny Rajala

  Aluksi kun mietin noita kirjojen aiheita, mietitytti, mutta kun kerroit millaiseksi ne tekisit niin rupesikin kiinnostamaan. Voisin hyvin lukaista noi kaikki. Kiinnostavalta kuullosti myös dokumentti siitä miten kirja valmistuu ?

  Vastaa
 8. Jennifer Kyllönen

  Kaikki kuulostaa todella hyvältä ja toteuttamisen arvoisilta ehdottomasti! Kantani ekan kirjan toteuttamiseen kuitenkin kääntyy seksinovelleihin ihan niiden harvinaisuuden vuoksi. Kehopositiivisuuskirja on seuraava lemppari ja syömishäriötarina ei niinkään itselle henkilökohtainen, mutta tärkeä aihe kuitenkin!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.