AVAA MINUT!!!! ↓↓↓↓↓↓↓
Cry stals for well-being ja muut tyylivinkit 😀

Tilaa kanava tätä linkkiä napsauttamalla ja muista painaa tuo pikuinen ”notification bell” – päälle, niin et missaa yhtään uusinta videota!
→ https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=pahalapsi

——————–Paha lapanen somessa——————————————-

? SC: paha.lapsi
? FACEBOOK: https://www.facebook.com/pahalapsi/
? INSTAGRAM: https://www.instagram.com/paha.lapsi/
? SPOTIFY: https://open.spotify.com/user/pahalapsi

❤️ CONTACT: [email protected] ❤️

10 Vastausta

 1. Daniela Lappalainen

  Moi mistä vois lyötyä eniten kooti vaatteita kun ajattelun vaihtaa tyyliä Kootin + merkit yhäm Ja se on mukavaa vaihtelua elämää

  Vastaa
 2. Timsu92

  Kai on viel se oma tyyli hakusessa. Mut kaipa se on lähellä 😀 Tyyliini siis kuuluu musta pääasiassa. Koska musta on tuplasti <3 Ja oon miettiny oisko rock tyyli se mun juttu. En vaa oo osannu ilmasta sitä vaatetuksella yms.

  Vastaa
 3. Aada Leena

  Kerran tt:ssä joku random tuli kommentoimaan mun kommenttiin että: "sori vaan mutta et oo mikään "gootti"". Varmaan johtuu että mun tt on usein poppia? ja kerran kun kuuntelin yksin musaa omassa huoneessa ja siellä oli hämärää niin äiti tuli ja sano että: "Mie nyt lähen hakeen sun siskoas. Jätän sinut kahden "pimeyden ruhtinaan" kanssa". Pikkusen alko naurattaa

  Vastaa
 4. Aada Leena

  Se tunne kun aloit kiinnostumaan goottityylistä ja kaupungin ainoo goottikauppa menee konkurssiin…

  Vastaa
 5. Heli

  Okei, tyhmä kysymys: kun nuita vaatteita leikkelee ni eikö niitä reikiä sitten tarvihe saumata mitenkään? Ite en oo ikinä uskaltanu lähtee nuihen saksien kanssa sohimaan (paitoja) kun oon aina aatellu että sitten ne vaan purkautuu ja paidan käyttöikä lyhenee leikkauksen myötä ehkä siihen, kun sen ekan kerran laitat sitten pesuun. Etenkin monia kaula-aukkoja tartteis isontaa (miksi, oi miksi, kivat printit on enimmäkseen paidoissa joissa kaula-aukko on niin pieni että paita itsessään menee jo chokerista), mutta pelko on aina siinä, että se sitten alkaa rispaantua (hallitsemattomasti ja ei-niinku-mie-sen-just-haluisin) tai se kangas rullaantuu silleen tosi typerästi. Kun en ole mikään käsitöiden ihmelapsi, niin en edes tietäisi miten tilanteen voi sitten korjata ja paita menisi kierrätykseen. Hienoimpia paitoja ei sitten edes uskalla leikellä, joten ne ovat pienine kaula-aukkoineen tuolla kaapin perällä ihan käyttämättöminä tilaa viemässä. Fiksu ratkaisu.

  halp

  Vastaa
 6. rinkeli

  Mä haluisin olla gootti ja löysin aivan ihanat mustat niitti kengät joillain viidellä eurolla ja viel mun kokoset mut kun olin menos ostamaan niin ne oli jo menny ?

  Vastaa
 7. Milkshake minsku :3

  Mie tykkään goottityylistä mutta en niin että olisin gootti…….

  Mie oon vaan normi 😉

  Vastaa
 8. finland foxy

  Vitsi. Oon siis yrittäny jo vuoden käyttää mustia ja valkosia vaatteita vähän goottityylisimmäksi mutta ku ei löydä niin paljoo mustia vaatteita ikäsilleni oon siis 12. Mutta niitä ei vaan löydä melkein mistään. Olen inspiroitunut siusta pahalapsi ja miun isosiskosta joka pukeutuu vaan mustaan ja valkoseen mutta välillä muihin tummiin väreihin mutta taas meikki on punasta.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.