Kiitos tuhannesti Jasmin X Ilona Halloween pre-partyista!

Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Channel art, intro & outro by xFudex
https://www.youtube.com/user/xFudexx

10 Vastausta

 1. santra_art

  tosi siisti lookki, kuten aina 🙂 Jos sua yhtään kiinnostais nii olis kiva jos tekisit videoo missä kertoisit just tästä "meikkiteollisuuden rumasta puolesta". Esim. just toi mica puuteri. En ite ennen tätä videoo ees tienny koko jutusta. Varmasti on muitakin samantyylisiä asioita joista kuluttajien olis hyvä tietää.

  Vastaa
 2. Ellaalina ;3

  Siis hyi! Heti ku se mehiläisen/jonku muun pörriäisen ääni tuli nii mua alko ahistaa ja korvia alko kutittaa? Mut muuten hyvä video :3

  Vastaa
 3. Kaamos

  Hei! Jos teit fobioista meikkiä, niin voisitko tehdä 7 kuoleman synnistä meikkiä? Eli otat kaikista kuoleman synneistä inspiraatiota ja teet sen pohjalta meikin? Esim vihreä kateudesta, ylensyönti ja ruoka kuvia. Tiedän että kuulostaa haastavalta ja oudolta

  Vastaa
 4. Eetu Hartikainen

  Mun mielestä omaan korvaan "typerin"/hauskin fobia on anatedafobia (jotenki noin?), eli pelko siitä, että ankka tuijottaa sinua ?

  Vastaa
 5. Eetu Hartikainen

  Tuli tälleen videoo katellessa mieleen, et voiksä tehä sellasen 'pelkkä suomi' videon, mis ei näitä englannin sanontoi/sanoi? (white trash = valkoinen roska, mixata=yhdistää… En tiiä sainks mä mun asiaa selvästi läpi)

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.