Ihanaa tiistaita teille kaikille!

Haluan olla teille avoin ja rehellinen. Mulle hyvinvointi on kaikki kaikessa, rehellisyys ja aitous. En ole aina iloinen ja reipas. Mulla on myös ongelmani. Viimeaikoina olen saanut paniikkeja esim. metrossa ja salilla. Niistä enemmän videolla

– Toivottavasti tykkäsit!

SOMET –

INSTAGRAM – @pernillabockerman – https://www.instagram.com/pernillabockerman/?hl=en

SNAPCHAT – @piippulaama

Ota yhteyttä –

[email protected]

Splay Suomi

10 Vastausta

 1. Aurora Emma

  Tsemppiä?Mua ahistaa koulussa ku on paljon oppilaita ja mulla on ahtaanpaikan kammo melkeen joka päivä oppilaita on liikkasalissa jossain esim:aamunavauksessa mul tulee ahtaanpaikankammo yhtäkkiä??????

  Vastaa
 2. Neea Korhonen

  Voi sinua tsemppii oot ihana mua on purru käärme ja sillon mullaa oli hengenahdistusta vaikka mitä ja laitettiin neuloi ja otettiin verikokeita koko ajan

  Vastaa
 3. Sampsa Samperi

  Paniikki kohtaus on perseest oon sairastanu sitä 7 vuotta. Jännitän liikaa asioita enkä voi elää normaalia elämää. Et oo yksin.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.