Hoidot saatu yhteistyönä Medical Clinic Luxilta, tietoa hoidoista ja ajanvaraus: https://www.medicalcliniclux.com

Koodilla ”KOHOKUKKIA” lääkäripäivinä botuliinihoidot 119€/alue. Hoidot k-18.

Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Channel art, intro & outro by xFudex
https://www.youtube.com/user/xFudexx

Liittyvät artikkelit

9 Vastausta

 1. Karolina Riihinen

  Onko sulla fysikaalinen aurinkosuoja käytössä? Itse käytän ympäri vuoden päivittäin (koska en halua enempää ryppyjä?) ja pääosin fysikaalisia aurinkosuojia juuri sen vuoksi, että ne ei tuki ainakaan mulla ihohuokosia?

  Vastaa
 2. Johanna Koskiniemi

  Hei, pitäisikö sinun konsultoida ihotautilääkäriä ihon hoidossa? Itse pahasta aknesta kärsineenä nuorena koin apteekin Sebamed-puhdistusaineen kasvojen pesuun ja ihotautilääkärin määräävän antibioottikuurin sekä resepti lääkevoiteet parantavana.. Kosmetologikäynneistä ei minulle ollut mitään apua. Oma pintakuiva /rasvainen iho on hehkunut onneksi 30-vuotiaasta lähtien ja ryppyjä ei merkiksikään nyt 40+ ? Kasvot pesen pelkällä vedellä nykyään enkä ryppyvoiteita ole koskaan tarvinnut. Runsas veden juonti ja puhdas ravinto tekee selvästi myös hyvää.

  Vastaa
 3. Sassy

  Ootko harkinnut jotain sellaista suusuojaa kun teet kynsiä? 🙂 ei pöllyis niin pahasti suun alueelle ja muutenkin suojais hengitystä. Niitä vois olla jotain ihan kivojakin olemassa, esim mustia tai joku kirkas värinen niin ei näyttäis ihan kirurgirlta ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.