Tässäpä noin 6-7 kuukauden elämäntapamuutoksen tuloksia! Tuhannet kiitokset vielä Beauty Center Oulu -kuntosalille sekä parhaalle PT:lle Hannalle (@you_stronger_). Tästä on upea jatkaa kohti uusia seikkailuja.
Edelleen tarjousta voimassa mun Oulun lemppari kuntosalille:

Etusivu


Koodilla ANNIKA saat ilmaisen PT-tapaamisen ja ilmaisen ravintoneuvontakäynnin, jäseneksi tullessssi, liittyminen 0 e (norm 88e). Voimassa 24.8.2018 asti.
Laitathan viestiä Eijalle nro. 050 593 9033

10 Vastausta

 1. Seidisadie

  Vau Annika! ?✨ Sun tarina on todella inspiroiva ja kaunis! Kiitos, että jaoit sen, oot huippu!?

  Vastaa
 2. Derya Koucan

  Tuli tippa linssii ku kannustit meitä katsojia?❤️. Haluisin kysyä et tuleeko sulle sellane olo et ”jes nyt salille” et meet innoissas sinne. Ja mistä motivaation voi saada? Osaatko yhtää neuvoo?

  Vastaa
 3. Elli Kylä-Markula

  Aivan ihana ja tsemppaava video. Oot kyllä niin iso esikuva varmaan mm. naisille ja nuorille tytöille. Oot ainakin mun suuri esikuva. Oot niin ihana ihminen❤️❤️❤️❤️❤️

  Vastaa
 4. rainbow

  Oot niin inspiroiva ihminen! Itekkin oon viime aikoina ajatellut että vois alkaa käydä taas salilla ja syödä vähän terveellisemmin. Tavoitteena mulla siinä olis parempi olo ja olis lihasmassaakin kiva saada lisättyä ja kuntoa kohotettua. Kiitos kannustuksesta!

  Vastaa
 5. Hanna Amanda

  Tämä sun video inspiroi mua suuresti. Ja tämä video tuli nyt juuri oikeaan kohtaan. Kiitos! ❤

  Vastaa
 6. Lotta Natunen

  Mukava kuulla että sulla menee nykyään paremin ja oon saanut näistä sun videoitas hirveästi voimaa elämäsä sellviämiseen enkä oo luovuttanut vaikka välillä menikin huonosti masennuksen voittaneena voin sanoa että elämä on elämisen arvoista kaiken sen synkkyyden jälkeen

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.