Tämän kerran HYVVÄÄ-jaksossa teen herkulliset eväät vappupiknikille. Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Valion kanssa. Reseptit löytyvät täältä: https://www.valio.fi/mmiisas-ja-valio/

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂 Jos jaatte somessa kuvia näistä herkuista, muistakaa #hyvvää, niin käyn tykkäilemässä niistä!

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. mmiisas

  Toivottavasti saatte tästä inspistä vapun tai kesän piknikeille? Macaron-leivoksia kannattaa vaan rohkeasti kokeilla tehdä, ei oo niin vaikeeta kuin luulis!

  Vastaa
 2. Milla Seppänen

  Siis aivan ihana video! ? Olin niin onnellinen sun puolesta kun ne macaronsit onnistu niin hyvin! ?

  Vastaa
 3. Hannah Mätäsaho

  Ihan sairaan hyvän näköstä taas kerran!!?? Pakko kyllä testata nuita macaron-leivoksia, kun en oo ikinä maistanu ja näytti niin hyviltä?

  Vastaa
 4. Miia Rahkonen

  Jos tekee vaaleenpunasia macaronleivoksia ni mitä täytettä kannattaa käyttää

  Vastaa
 5. EEVi kissanen

  Tein noita makaronsseja ja ne maistuivat ihanalta kiitos tästä ihanasta videosta aijon tehdä toistekin näitä makaronsseja ?

  Vastaa
 6. anonymouswhohasaname

  Pakko kokeilla noita macaronseja! Mietin vaan, että Valion ohjeessa ei näkynyt olevan yhtään perus kidesokeria tuohon valkuaisvaahtoon lisättynä, kun sun videossa sitä oli. Kannattaa varmaan tehdä sun videon mukaan, kun kerran kuitenkin hyviä tuli? (:

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.