Moikka! Ihanaa kun oon taas päässy arkirytmiin ja pääsen puuhailemaan normijuttuja. Mulla oli pitkään vaikeeta palata arkeen reissailun jälkeen. Nukuin joka aamu johonkin klo 12 ja en saanu mitään aikaseksi päivisin. Nyt onneks herään viimeistään klo 10 ja mulla on jotenkin sellanen flow päällä että heti aamusta tuntuu että mun pitää alkaa puuhailemaan jotain. Tällä videolla pääsin vihdoinkin kiertää sisustuskauppoja, ja löysin jonkin verran inspistä mun uuteen kämppään. Rakastan kiertää Ikeaa ja katella niitä näytehuoneita, ja nytkin sain tosi paljon ideaoita sieltä mitä haluan toteuttaa. Käytiin parissa muussakin sisustuskaupassa mutta en löytänyt mitään kivaa… Ärsyttävää kun kaikki hienot huonekalut on niin kalliita 🙁
En malta oottaa että pääsen muuttamaan!

Teen myös kohta varmaan instagram kirppiksen tai meen jonnekkin kirpparille ihan vaan myymään mun vaatteita. Mulla ja mun siskolla on ihan sairaasti vaatteita mitä halutaan nyt myydä pois joten stay tuned jos ootte kiinnostuneita ostaa mun vaatteita!

Oli myös tosi ihanaa nähä Janinaa ja Camillaa pitkästä aikaa❤️ On niin outoa kun hyvä ystävä yhtäkkiä muuttaa toiseen maahan. Mutta kyllä siihen tottuu, ja Ruotsi ei ole kuitenkaan kaukana.

Tää my day oli vähän hätänen mun mielestä, en tiedä miks siitä tuli nyt tällänen, mutta toivottavasti tykkäsitte kuitenkin. Nyt lähden kuvailemaan 10k spesiaali videota, joka tulee muuten olemaan tosi hauska XD Kiitos hei siitä että meni 9k rikki tässä äsken, ja uskon että kohta saadaan juhlistaa 10k tilaajan rajapyykin ohittamista myöskin. KIITOS teille tuhannesti!

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
www.lindaekroth.com
[email protected]

10 Vastausta

  1. JP PJ

    Sun videot on hyviä, mutta ootko itse huomannut että valitat tosi usein pienistä asioista? Siitä voi päästä yli kun itse hoksaat asian. Esimerkiksi kuuntelemalla kun jotku toiset valittavat. Mutta sun videot on hyviä 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.