Tässä näette siis mun iltarutiinin! Niinkuin mainitsin videolla, en tee kaikkia näitä asioita joka ilta, välillä nukahdan meikit naamassa heti kun tulen kotiin illalla sohvalle, ja välillä mulla on aikaa ja energiaa hemmotella itseäni kaiken maailman tuotteilla. Kaikki nämä tuotteet mitä kuitenkin näytän videolla on mun LUOTTO tuotteita, mitä olen käyttänyt jo pitkään. Kokeilen muita tuotteita mutta palaan silti aina näihin.

Videolla näytin tosiaan Jurliquen tuotteita, joita käytän päivittäin mun kasvoihin. Ajattelin kertoa nyt tässä hieman enemmän Jurliquesta ja tuotteista, sillä videolla on niin rajoitettu aika kerota kaikki jotta videosta ei tule liian pitkää.

Niin kuin mainitsin niin Jurlique on johtava luonnollisten ihonhoitotuotteiden valmistaja! Merkki perustettiin jo 1985 Etelä-Austarialassa, jossa vielä tänä päivänä viljellään Jurliquen omalla farmilla raaka-aineita mitä käytetään tuotteissa! Jurliquen tavoite on tarjota asiakkailleen puhtainta ja tehokkainta ihonhoitoa, luonnollisesti sekä hyödyntäen uusimpia innovaatioita ja tiedettä. Tähän Etelä-Australia on ihanteellinen sijainti saasteettomuutensa sekä australialaisen luonto-keskeisen elämäntyylin ansiosta. Tuotteet ovat lähes 100% vegaanisia, ja kaikki raaka-aineet mitä niissä käytetään ovat luonnollisia, ekologisia ja biodynamisesti sertifioitu.

Jurlique on Australiassa todella tunnettu, mutta Suomessa se ei ole vielä päässyt siihen suosioon mitä se ansaitsee. Siksi halusin tukea tätä merkkiä, sillä arvostan brändin arvomaailmaa + he noudattavat kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Tuotteet sattuivat myös sopimaan minulle todella hyvin, joten toivon että kauttani enemmän ihmisiä saisi tietää näistä upeista tuotteista mitä Jurlique tarjoaa!

TUOTTEITA VOI OSTAA NÄISTÄ KAUPOISTA:

https://www.kikas.fi/tuotemerkki/jurlique/
https://eleven.fi/jurlique

LIVING DAY SPA:sta voi ostaa tuotteita paikan päällä ja he tarjoavat myös erilaisia hoitoja käyttäen Jurliquen tuotteita. Täydellinen äiti tytär elämys esimerkiksi 🙂
http://www.livingdayspa.fi/hoidot/kasvot/

MUISTAKAA OSALLISTUA INSTAGRAM ARVONTAAN!
IG: @Lindaekroth

SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

Kaupallinen yhteistyö Jurliquen kanssa

10 Vastausta

 1. Laura Pyssysalo

  Noita samoja Jurliquen tuotteita voi ostaa myös ainakin Seinäjoella sijaitsevasta hoitola Paradiksesta, vaikka videossa sanottiinkin, että ainut paikka mistä niitä saa olisi Helsingissä.

  Vastaa
 2. emma -maria

  Laitoitko tota samaa itseruskettavaa myös sun kasvoihin? Vai käytitkö siihen jotain toista tuotetta? 🙂

  Vastaa
 3. Katyusha

  Hi Linda. I watch & enjoy your vlogs even though I don't know Finnish. I'm hoping to start learning the language next year. Sending love.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.