IG maijuvouti & kattinakki

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. useRouc

  Hyvä video! Kokisin tärkeänä, jos puhuisit enemmänki tosta suhteesta alkoholiin. Meidän yhteiskunnassa ku pyörii turhanki usein niin romantisoitu kuva asiasta, eikä unohdeta sitä toista puolta. Itsekkin nuorena naisena koin oman suhteen alkoholiin todella haitallisena ja oonki pyrkiny viimesen vuoden aikana panostaa siihen, että sitä alkoholia käyttäisin vaan järkevästi, mutta välillä se on todella hankalaa ollut. Tää on musta asia, josta ei puhuta tarpeeksi!

  Vastaa
 2. lolz8D

  Mulla on mt ongelmia ja käytin alkoholia paljon sen takia koska sain siitä rohkeutta ja mun ajatukset ei olleet niin levottomia ja tunsit itseni normaalimmaksi. Kännissä kuitenkin tein typeriä mokia joita sit on saanu hävetä ja joista on tullut jäätävä morkkis.
  Nyt kun olen vähentänyt juomista ja olen pohtinut sitä millainen olin kännissä, olin kun eri persoona oon jotenkin paljon itsekkäämpi alkoholin vaikutuksen alaisena ja en normaalisti ole sellainen.
  Mt ongelmatkin on vähentyny paljon alkoholin vähentämisen jälkeen.

  Suosittelen kovasti vähentämään. Se vaikuttaa omaan mieleen ja jaksamiseen yllättävän paljon! <3

  Vastaa
 3. Equinotaur

  Aamun piristys ☀️ itekki oon tosi herkkäuninen, joten samaistun noihin tunteisiin 100%. Soluelämän suurin haittapuoli on se et tääl ei kyl hiljasta ole edes yöllä ja tänäänkin seinänaapurini päätti herätä 5.30 herättäen mutkin 🙂 😂

  Vastaa
 4. Henrietta

  ihana nähdä sut iloisena! 🥰 mun mielestä keskusteluvideo vaikka absolutistin kanssa olis mielenkiintoinen, ja ehkä opettavainen!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.