Täytän tänään 25 vuotta ja pohdin, kuka mä oikeesti oon. Jos kaikki tittelit ja meriitit riisutaan, kuka jää jäljelle?

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Henrietta

  upea video❣️ mä koin kans viime syksynä valaistumisen, että mun duuni ei oo mun identiteetti. Mä oon niin paljon muutakin 🧡 hyvää syntymäpäivää Miisa🤍🤟🏼

  Vastaa
 2. A Ahola

  Ihana video ❤ Mä arvostan sun avoimuutta. Paljon onnea näin vähän jälkikäteen. 😃

  Vastaa
 3. Olivia _06

  Vau! Mahtava video! Puhut ihanan hiljaa ja tää video sai mut herkistymään♥️ Muista että vaikka aina ei menis hyvin niin aina on toivoa.✨ muista myös se💗 Paljon onnea sinulle! 💛

  Vastaa
 4. I h a n a A m e l i e

  Kiva video! Oon ihan samanlainen kun sää!

  Musta tuntuu et mulla on paniikkihäiriö sillä on tullu pari kertaa pelon ja ahdistuksen takia tilanne jossa tuntuu olematon tunne. Niinkui sellane et tuntuu et pää olis pilvissä kirjaimellisesti ja muu keho maantasalla. En oo ikin pyörtyny mut se on tuntunu siltä huimauksen takia. Joskus henkeä on ahistanu nii paljon et hengittäminen sattuu 🙁 tärinä ja hikoilu on myös ollut mukana tässä lähiaikoina kuoleman pelon takia. (Syynä on mun 2 kuukauden kestävä pahoinvointi) 😂. Mutta ei se välttämättä tarkoita aina et se olis mulla vaikka oireet. Mulla oireita voi tulla jo vaikka siitäkin et ajattelen liikaa asioita 😀

  (Oli pakko tulla avautuu)

  Vastaa
 5. JOANNA

  tää oli aivan super ihana video!! 💓 rupes itekki vähä miettimääna asioita ja tajusin kans joitain asioita. hyvää synttärii miisa! 🥳

  Vastaa
 6. ROSANZZE

  Oonkohan ikinä maininnu paljo rakastan sun aitoutta näissä ja tässäkin videossa. <3 such a role model

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.