Kun tavoitteena on järjestää vuoden eeppisimmät juhlat, tarvitaan suunnittelua ja onnistuneita ajoituksia. Miten Jollen yllätyssynttärit järkättiin, kuinka poketkin näytteli juonessa mukana ja miten juhlissa sujui? Tirkistä sisään juhliin uudelta videolta!

▶ TILAA MUN TUBEKANAVA: https://urly.fi/YrY

▶ SEURAA MUA INSTAGRAMISSA: http://instagram.com/jannihussi

▶ KAUPALLISET YHTEISTYÖT TUBESSA: [email protected]

10 Vastausta

  1. Roy Hakanen

    Veikkaan, että – kaikella kunnioituksella, Jolle on liian bliisu pitemmän päälle, Janni on hektisessä tilanne improssa ja elämässä hetkessä, tappelee vaikka karhun kanssa. Tässä ja nyt. Janni on hetkessä eläjä – impro ja tunneälyllä menevä nainen – myös fiksu askelmerkitkin ennakkoon hakija – tarkka heittäytyjä suunnitelmissaan., Jokainen Leijona on Jannin mahdollisesti "kesyttäjä", täytyy olla vahva- niin henkisesti kuin fyysisesti – vahva määränpää- tunteelle sijaa.. Janni on vahva heittäytyjä, Jolle harkitsia, kyllä, myös hallittu seikkailija, kaikki suunniteltu. Voin olla väärässä. Veikkaan vajaa vuosi ja game over, anteeksi. Rispekt.

    Vastaa
  2. Samppeli

    Jätkä täytti 29 ja tällaiset bileet.. Itse en ole ihan näin iloinen omasta vanhenemisesta. Onhan se idioottimaista juhlia kuoleman lähestymistä kun tarkemmin miettii.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.