En sit kuvannukaan esim. viime vuonna meidän joulua? Mutta joo, pistäkää peukku ylös tälle videolle, jos haluatte nähdä lahjavideon!?? (tunnetusti vähän jälessä mä taas??)

SEURAA MUA MYÖS MUUALLA!
★Instagram: iinnuuu
★Snapchat: iinnuuu
★Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps/
★Blogi: http://daysofmyway.blogspot.fi/

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Iinaps

  Heips! Joulu on nyt vietetty ja massut on täynnä ties mitä??Tässä meidän jouluaatto Kouvolassa, pistäkää peukut ylös videolle, jos lahjavideo kiinnostaa (tiiän, oon jälessä vaihteeks)?? Ja vielä tosta avautumisesta, niin en tiiä olisiko pitänyt jättää pois, mutta mä koin itelleni tärkeäksi, että pääsen vihdoin monen vuoden jälkeen sanomaan sanottavani, vaikkei se välttämättä tänne kuuluisikaan. Mä kuitenkin jaan suuren osan elämääni teille videoilla ja kamera on se, kelle voi puhua vapaasti mistä haluaa, vaikka on mulla esimerkiksi äiti ja Teemu kelle voin muuten puhua mistä vaan, mutten tästä, sillä se on liikaa mulle vieläkin. Toivottavasti ymmärrätte ja ei jäänyt kellekään huonoa fiilistä sen takia, koska mua tuo puhuminen auttoi. Kiitos❤️

  Vastaa
 2. King Diamond

  En mää tiedä? Miks ei tuntuis, ei kannata ainaka menetyneen ihmisen takia fiilistellä noin, mun isä lähti jo jokunen vuosi si, en kuitenkaan saa antaa sen pilata joulujani, en usko että isänikään haluais sitä vaan toivois että nauti joulusta, turhaan häntä suret, sanois mulle. Ny mulla on aikaa suunnitella ja miettiä omaa elämääni kaikessa rauhassa, antaa vanhempien mennä ja jatketaan me tätä nautinnolla. Ite ainaki ymmärrän jo tässä iässä tän.

  Vastaa
 3. Noomi Varis

  Mä otan osaa sun isän kuolemasta ja sulla on oikeus kertoo sun fiiliksestä

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.