K18 Q&A osa 2. Tällä videolla vastailen yli 18-vuotiaiden kysymyksiin muun muassa lapsen mahdollisesta adoptoinnista, vaaleista 2019 ja aiemmista suhteistani.

Jos tykkäät näistä Q&A-videoista niin laita videolle peukku!

?Kaupalliset yhteistyöt?
[email protected]

? Seuraa mua @jasminsofi ?
https://www.youtube.com/jasminsofi
https://www.instagram.com/jasminsofi

10 Vastausta

 1. Inka Saarinen

  K18????

  Ite oon 17 ja rakastan näit videoita!!?

  Musta tuntuu et oon aina ollu vähän sellanen ”syvällisempi ajattelija” ja jo 13-14 vuotiaana meil oli yhen mun kaverin kanssa tapana pitää pitkiä keskusteluja ”aikuismaisista asioista” kuten työt, kämppäasiat (vuokraus / osto).. pohdittiin usein jopa filosofifia kysymyksiä useita tunteja putkeen 😀

  Vastaa
 2. Nyymi Nyyminen

  Kaikki ns hoiva-skandaalissa ryvettyneet yritykset on kokoomuslaisten omistuksessa tai johdossa. Esperi, Mehiläinen etc.

  Vastaa
 3. hey its not me

  en tiiä olenko ainut mutta temppareiden sinkuissa oleva Candiella näyttää erittäin paljon sulta

  Vastaa
 4. sairaalloisenterve

  Vaikutat niin ihanalta ja fiksulta naiselta, en kestä. En tiedä miks mutta aina tulee vaa niin hyvä fiilis sun videoista 🙂

  Vastaa
 5. jo ku

  Ei siinä oo mitään väärää kertoa mitä puoluetta kannattaa. Sitä varten vaalit ja puolueet on.

  Vastaa
 6. radikaali

  Eikös nää otsikoissa olleet hoitokodit siis jotka laiminlyöneet vanhuksia niin ole kokoomuksesta tulevien henkilöiden johtamia? Kuhan vaan herähti korvaan. Mutta mitä sanoit siitä että on ikävää kun ei voi sanoa omaa puoluekantaansa on valitettavan totta.

  Siihen asti yleensä juttu luistaa jonkun henkilön kanssa kunnes tulee puhe politiikasta ja kerron tukevani persuja ja erityisesti Halla-Ahoa, joko sieltä tulee automaattinen ja perätön rasistiksi haukkuminen tai keskustelu päättyy siihen. Joskus harvoin saattaa saada jonkun oikeasti aikuisen ja ei niin kapeakatseisen henkilön juttukaveriksi vaikka olis täysin eri puolelta ns "tarjontaa".

  Ainoa varmaan joka herättää enemmän tunteita kun politiikka on se että kuuluuko se ananas siihen pizzaan, johon mä en uskalla edes vastata lynkkauksen pelossa.

  Vastaa
 7. Marko Heikkilä

  Jakorasia mikä jakorasia, te olette niitä joiden potka liikkuu ja väliliha heiluu.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.