Halipatsuippa! Tällä videolla siivotaan ja sisustetaan mun studio meillä himassa! Käyn myös läpi teille että mitä kaikkia meikkejä omistan ?

Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Channel art, intro & outro by xFudex
https://www.youtube.com/user/xFudexx

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Janita Kettunen

  ihanaa oman muutto sotkun keskellä kattoo tämmöstä siivousta ja järjestelyä? ite oon perfektionisti ja haluun että kaikki on siistiä heti.? hirmu paljon vaikuttaa siivoukseen se ympäristö mitä pitäs olla siivoomassa. unelmana ois myös saaha oma pieni huone kokonaan itelleni ja sinne kunnolliset meikkivalot ja pöydät yms? Tosi kiva video!

  Vastaa
 2. Von Hell 666

  Itse olen kyllä siivoushullu aina puunaamassa ja aika tarkka siitä että asiat on järjestyksessä. Töissäkin siivoan ja järjestelen kun muut sotkevat niin minä tulen perässä sen harjan ja jne kanssa suunnilleen^^.

  Vastaa
 3. Anni

  Mä taas rakastan siivoamista ja siivoo päivittäin? olis ihana omistaa ees 10% noista meikeistä!?

  Vastaa
 4. Maria karlsson

  En pidä siivoomisesta. Pidän hallitusta kaaoksesta??. Tänään juuri räjäytin ekaluokkalaise tyräreni huoneen kun hän oli koulussa. Jätesäkillinen askartelu silppua, rikkinäisiä leluja yms muuta roinaa?‍♀️??

  Vastaa
 5. _ Mirkkissa _

  Kiva huone. Olispa itelläkin oma huone harrastuksiin. Hei! Mistä tuo kännykkäteline? Näyttää pätevältä, tarviin kanssa.

  Vastaa
 6. Mimuskaah 99

  Äiti on aina raivonnu siivoomisesta ku asuin porukoilla mut ny ku asun omillani nii siivoon vähä enemmän ku ennen mut silti oon aina vähä tämmönen sottapytty T. Puoliso

  Vastaa
 7. v&m sisters

  Sun lapsi taitaa olla Helsingin stainerkoulussa. Näin sut ainaki siel Mikkelin markkinoil

  Vastaa
 8. kristiina

  mä inhoan siivota mut oon kauheen pikkutarkka siitä et tavaroil ois oma paikka, se jotenkin itsellä estää sen ettei ees tuu sotkua niin paljoa. kun aikanaan muutin tähän mieheni taloon ni olin varmaan vuoden ihan ahistunut ja kyvytön siivoon mitään ihan sen takia kun millään tavaral ei ollu paikkaa niin en tienny mistä ees oisin alottanu. ei kaikel oo vieläkään kotia näin viiden vuoden jälkeen mut koko ajan paremmin ja huomaa fiiliksestä et kivempi siivota ja pitää järjestystä yllä. tän kesän projekti ollu vintti ja yläkerran "kaatopaikka" huone. ne kun on kunnossa kun saa viel pari kaatis keikkaa tehtyä niin ei oo enää ku autotalli ja remppahuone ja niihin mä en koske kun miehen valtakuntaa 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.