Olen mukana ACO:n Sharing Is Caring – kamppanjassa ja tällä videolla keskustelen aiheesta valkovuoto. Tästä en ole ennen puhut, enkä oikeastaan tiedä miksi. Nyt oli kuitenkin korkea aika ottaa videon aiheeksi valkovuoto.

Koodilla JULIA20 saata -20% yliopiston apteekin verkkokaupasta! Tarjous voimassa 4.11.18 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
Tästä verkkokauppaan: https://www.yliopistonapteekki.fi/tuotemerkit/aco/aco-intimate-care.html?utm_source=julia&utm_medium=youtube&utm_campaign=intimate-care

Kaksi hyvää blogikirjoitusta valkovuodosta:
– http://luomupimu.blogspot.com/2011/11/ovulaatiolima-ja-muita-valkovuodon.html

– https://www.kutri.net/naiseus/kuukautiskierto/

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Ota yhteyttä / contact me!
[email protected]
[email protected]

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä ACO Intimate Caren kanssa.

10 Vastausta

 1. who cares

  Oot ihana ja osaat kertoo hyvin asioista ja uskallat kertoo ja kerrot luonnollisesti. Tää on hyvä video kun itseen tiiä paljoo valkovuodosta❤️

  Vastaa
 2. Neea Kolehmainen

  Jotku sanoo et valkovuodon ei kuulu sattuu ja mul sattuu nii oonks ainoo jol se sattuu ?

  Vastaa
 3. nico helle

  Hmm… Miks kaikki valittaa sun äänestä? Sun ääni on IHANA! Mulle ekana tuli mieleen heliumi jonku toisen videosta… Mutta sit tajusin et se on sun oma ääni!

  Vastaa
 4. ekoanju

  Ihan superia, että puhut tästä asiasta! Ainaki ite opin jotain uutta 🙂

  Kestopikkuhousunsuojat toimii myös tosi hyvin jos on taipumusta ärtymykselle. Tubesta löytyy DIY Pads ja saa myös ostettuu esim. Ruohonjuuresta pieniä siteitä, jotka toimii hyvin runsaan valkovuodon kans ärsyttämättä alapäätä. Nykyisenä kuukupin käyttäjänä jotenki koko ajatus valkaistun kertakäyttösiteen käyttämisestä kummastuttaa: ei ihmekään et meiän keho ärtyy pikkuhousunsuojista.

  P.S Täs oli oikeesti hyvä valo, eikä vaihdellu yhtään häiritsevästi 🙂

  Vastaa
 5. Hasuapina 11

  Kun olin koulussa niin tein niitä matikan tehtäviä ihan rauhassa niin yhtäkkiä tuntuu että jotain on nyt tullu,no sitten sanon mun kaverille ja se sanoo et sillä on se sama juttu sitten käytiin vessassa ja tultiin luokkaan niin ope sanoo koko luokan edessä että ”mitäs teitte siellä vessassa” no oltiin ihan paniikissa ja mun kaveri sano että käytiin juomassa ja mä sanoin että vessassa sit ope kattoo ihan sillee ”mitä” sit oon sillee että käytiin vessassa juomassa! No mun kaveri oli menny kertoo jotain et tä oli mun vika ja se oli niin ärsyttävää.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.