Mitä ajatuksia Sinulle tulee sanasta SuomiTube?
Teen videon lisäravinteista joita käytän, mutta mitä lisäravinteita Sinä käytät ja onko niistä ollut hyötyä?

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Sammy333

  Reippaina käymme rekkain alle ai kun se tuntuu niin makialle… Siinä on Ismon paras biisi 😀 Millos syöt kaktuksen?

  Vastaa
 2. Ville Gustafsson

  Tee ihmeessä jotain videota lisäravinteistas. Ite tulee käytettyä Star Nutrition – Whey-80 makuna tottakai minttu-kaakao <3 & Brutal Anadroleja. Itellä ei aluks ollu uskoa noihin testosteroni boostereihin, mut nyt kun on ite jonkun aikaa noita käyttäny, niin huomaa kyllä eron. Totuushan silti on se, että proteiinijauhe on paljon tärkeempää tuloksien kannalta kuin noi tollasset testosteroni boosterit.

  Vastaa
 3. Elamapiste

  Suomalainen vlogi-kulttuuri on mennyt minusta nykyään liian kaupalliseksi. Videoita ylimuokataan ja se kuvaustyyli on mennyt liikaa jenkkiläiseen suuntaan, mitä se oli esim. silloin kun  Viheraho ja Niilo22 alkoivat tehdä videoita. Ei ole enää sellaista vlogaamisen intoa ja sydäntä mukana, kun on näitä sponsori-juttuja yms. ja laatuun kiinnitetään liikaa huomiota. Aikoinaan oli kiva seurata pikku-miittejä, joissa tubeharrastajat tapasivat toisiaan ja crossvloggasivat. Nyt on vaan kaikennäköisiä Tubekoneja ja risteilyjä, ihan kivoja ideoita, mutta torimiiteissä oli vaan sitä fiilistä. 😛 En henkilökohtaisesti pidä siitä suunnasta, johon ns. "Suomitube" on menossa. :/

  Vastaa
 4. Citrofortunella

  Suomalainen tube on täl hetkel menos aika paskaan suuntaan. :/ Niitä jaksan arvostaa, ketkä tekee vaa harrastuksena tätä, eivätkä teen sponssattuja videoita tai muulla tavoin tuottavia.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.