Mp halppislentoyhtiöt?

10 Vastausta

 1. Rottu 06

  Ku katoin täm vidin ekan kerran sillo ku tää tuli. Me oltiin lähössä turkkiin ja mä menin HETI kysyyn mun vamhemmilta (vähän paniikissa tietty) et mennäänkö me finnairilla ja jollain muulla lentoyhtiöllä. Olin tosi helpottunu ku ne sano et mennään finnairilla meno paluu matkat. Huh?

  Vastaa
 2. viola veikkola

  Voi ei!mulla oli vähän joku samallainen.me oltiin lähdossä Tanskasta niin meille tuli viesti että "hei! Lentoa pitää siirtaa huomiselle"ja mä olin 7.v ja säikähin hitosti.mut syy olise että jossain oli räjähtämässä tuli vuori!

  Vastaa
 3. ella tuuranen

  Jos mä oisin ollu tos tilantees ni oisin ostanu uuden lennon jollai toisel lentokoneel

  Vastaa
 4. Pi Jy

  ennen tykkäsin kuunnella!tais hiilijälänjälki tulla käytettyä!ratiossa jakso kiinnostaa!

  Vastaa
 5. AAMU

  ite lensin norvegianilla helsingistä kroatiaan, splittiin ja ihan hyvin kaikki toimi, mutta vähän jotenkin kämästä silti…

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.